Vierailija

Jos pitää häät reilulle kymmenelle hengelle, mitä järkeä lähettää erillisiä kutsuja? Ihmettelen vaan...

Kommentit (15)

täällä kysellään kutsurunoja eskari-ikäisen juhliin ja valmiita kutsupohjia 1vee synttäreille ja ideoita ristiäisten servettikoristeluksi, joten tuo kirjallinen kutsu pieniin häihin kuullostaa tässä joukossa ihan selväpäiseltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ai niin, tein kyllä menu-kortit ravintolaan. Jäi mukava muisto häävalokuvakansioon. Kiitoskortit tilattiin suoraan valokuvaamosta kun ei tarvinnut montaa.

Silloin ymmärrettävää jos kyseessä ihan nuori pari jotka muuttavat lapsuudenkodistaan yhteiseen asuntoon. Mutta jos olleet jo avoliitossa, niin eiköhän he ole jo sen verran itsenäisiä että ei vanhemmat " luovuta" lapsiaan... Vaikka maksaisivatkin häät.

ulkomailla olen useasti saanut tällaisia kutsuja, mutta harvemmin Suomessa on mitään pariskunnan vanhempia kutsumassa. Hei haloo, pari asunut vuosia yhdessä ja on lapsiakin ja silti heidän vanhempansa kutsuisivat muut heidän häihinsä?

Jaa, outoa, nimittäin ihmettely! Itsekin postitimme tietenkin kutsut häihimme - ja myös vanhemmillemme, olimme toissa keväänä " jo" 35- ja 45-vuotiaita, kun naimisiin menimme! Vieraita oli 25 ja mukavat juhlat!Niinhän se on, että " vanhanaikaisesti" morsiusparin vanhemmat ovat kustantaneet häät, (etenkin morsiamen), silloin vanhempien nimet ovat olleet kutsuissa. Mutta ei enää nykyään, tavat ovat hieman muuttuneet...Joten ihmettelen AP kysymystäsi!

vanhemmat on allekirjoittajina silloin kun he MAKSAVAT lystin ja silloin ku hääpari ite kustantaa kulut niin silloin he ovat " allekirjoittajia" .

Itselläni oli pienet häät ja toki kutsuttiin vieraat silti kutsukorteilla. Mielestäni häät on semmoinen juhla, joihin täytyy aina kutsua kutsukortilla. Ja se, että häät ovat pienimuotoiset ei tee häistä yhtään " mitättömämpiä" kuin isot häät.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat