Vierailija

Meillä saa valvotusti kyllä. Trampoliinia ei ole, eikä kerrostaloon tule. Mä en ymmärrä miksi ei saisi.

Sivut

Kommentit (50)

Temppukoulussa saavat sitten hyppiä just niin paljon kuin huvittaa, sänky ei ole sitä varten. Ja muutakin mukavaa on olemassa kuin sängyssä hyppiminen :D Ja lapsilllamme on mielikuvitusta, uskomatonta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tollasella pehmeellä hyppiminen kehittää tasapainoaistia.. Meillä on lapset saaneet hyppiä siihen kolmi vuotiaaksi asti, sit kun alkaa olla painoa ja kokoa niin ei saa ettei sängyt hajoa.

Meillä 7v ja 5v ymmärtää että pikku sisarukset saa hyppiä äidin ja isän sängyssä mutta he eivät.:)Jo senkin takia annan sisällä juosta, riehua, hyppiä, pitää meteliä jne koska aina ei ole mahdollista lähtee pihalle kun tällanen inspis tulee lapselle.:)Sit kylässä ei riehuta eikä kirkossa, ei myös kaupoissa jne.

Esikoinen putosi pienenä sängystä, kun hyppi siinä, ja löi päänsä. Sen jälkeen ei lapset ole saneet sängyssä hyppiä. Ihan siis lasten turvallisuuden takia. Muuten saisivat.

Uskomatonta mutta totta, aikuinen ihminen voi ostaa sängyn ja käyttää sitä juuri siihen tarkoitukseen kuin haluaa. Vaikka seinänlämmikkeeksi tai pehmeäksi matoksi tai lastenhuoneen kattoon äänieristeeksi (meillä käytössä)!Kuinka vapauttavaa!

Ja yhdet joustinpatjat jouset onkin hypitty lyttyyn. Sitten siirrytiin sohvalla pomppimiseen ja Ikean sohvasta tuli jouset läpi naarmutti parketin. Nyt on toinen huutiksesta ostettu sohva meneillään. Poika on jo kolmasluokkalainen, mutta varsin pieni ikäisekseen (27 kg).Kun parketti naarmuuntu, niin mietin, että kyllä tää oikeesti pitäis jo lopettaa. Mutta kun poika niin rakastaa hyppimistä, ja leikkii siinä niin vapautuneen onnellisena lapsena. Pehmolelujen kanssa hyppii siinä sohvalla. Niin ei se varmaan enää kauaa oo niin viattoman innokas lapsi. Niin pomppikoon nyt ton huutis-sohvankin, ja parkettikin on jo pilalla.Lisäksi siinä tosian oppii kehon hallintaa ja vaikka mitä. Pienenä sai hyppiä pöydältä, kun otin vastaan. ja sitten teimme temppuratoja ' ei saa koskea lattiiaan' ja kiipeiltiin koko perhe pitkin asuntoa. Poika on tosi taitava judossa :)

Sänky on nukkumista varten. Riehumaan mennään sitten eri paikkaan. Sitä paitsi on kohtuullisen vaarallista antaa pienten pomppia missään lattiaa korkeammalla, vastuullisuutta!

Kaverini tuohtui kun pyysin hänen lapsiaan lopettamaan hyppimisen meidän sängyssämme. Hänen mielestään olen turhan tarkka ja niuho.

Hänen mielestään lapset saavat hyppiä niin omissa sängyissään kuin kylässäkin toisten sängyissä.

Pienenä sai, mutta nyt painaa jo 25 kg, niin pelkään, että jouset menee. Kaikkea muuta siellä sängyssä saa tehdä, kuperkeikköja summuuta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat