Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä:Äiti:

suihku ja hiustenpesu 2-4 kertaa viikossa, alapesu 2-3 kertaa päivässä sekä käsienpesua pitkin päivää kun likaantuu (10-20 kertaa)Isä:

suihku ja hiusten pesu 1-2 kertaa viikossa ja käsienpesu vessassa käynnin jälkeen3v ja 1v tytöt

kylpyyn kerran viikossa tai tarvittaessa, alapesu aamuisin ja kakan jälkeen sekä käsien ja kasvojen pesu aina ulkoilun, ruokailun ja vessakäynnin jälkeen

Kommentit (11)

ISÄ: suihku + hiusten pesu joka ilta, aamulla naamanpesu

ÄITI: suihkun + hiusten pesu joka toinen aamu, muuten aamuin illoin kasvot, kainalot, naama, alapesu.

1-VUOTIAS: suihkussa 2-3 kertaa viikossa, alapesu aamuisin sekä kakan jälkeen, aamuin illoin kasvot, kädet, kaula, varpaiden välit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lämmitetään ulkosauna n. 4 kertaa viikossa. Muuten on ihan joko suihku ja tietty vessas peseydytään.

Työ on kuitenkin sellaita, että se vaatii päivittäistä peseytymistä, kun eläimiä on.

joka toinen päivä tai joka päivä jos on käyny treenaamassa.Lapset kuus ja neljä käy suihkussa/saunassa kaks kertaa viikossa ja pienin, puol vuotta kaks kertaa viikossa kylvyssä.

kaikki käy joka päivä suihkussa. Kaikki

myös tekee alapesut vessassa käytyään. Käsiä tietenkin pestään vessan jälkeen ja muuten tarvittaessa.

Äiti: joka päivä suihku, joskus saattaa olla 1,5 päivää väliä, alapesu tarvittaessa (kerran-pari päivässä), käsien pesua pitkin päivää, hampaat aamuin illoinIsä: joka päivä - joka toinen päivä suihku/sauna, käsien pesusta ym. en pidä lukuaLapset:

11 v tyttö: joka päivä suihku, pari kertaa viikossa saunan kera, käsien pesu tarpeen mukaan, hampaat aamuin illoin

9 v poika: lähes joka päivä suihku (harrastaa lähes joka päivä urheilua), pari kertaa viikossa saunan kera, käsien pesu tarpeen mukaan, hampaat aamuin illoin

4v ja 2v tytöt: suihku/sauna vaihtelevasti 2-5 kertaa viikossa, niinä iltoina kun ei suihkua tehdään pyllynpesu + kasvot + kädet erikseen, 2v:llä pyllyn pesu myös aamuisin (käyttää vielä yövaippaa), käsien pesu tarpeen mukaan, hampaat aamuin illoinKesäaikaan suihkutus tarpeen joka ilta vähien vaatteiden ja ulkoleikkien vuoksi, talvella yritetään pienempien osalta vähentää ihon kuvumisen vuoksi. Meillä kaikki lapset rakastavat saunaa, samoin perheen isä, joten se lämpiää aika usein.

En ymmärrä? Siis miksi noin usein? Kuukautisten aikaan? Vai pesetkö esim. pyllyn kakan jälkeen etkä käytä veskipaperia vai mistä syystä toi määrä?

Johan tommosella läträämisellä kuivuu paikat.

mies käy suunnilleen joka päivä suihkussa, minä suunnilleen joka toinen, lapset tulee jommankumman mukaan muutaman kerran viikossa. lapsia ei pestä saippualla, paitsi kerran viikossa saunan yhteydessä.

lapsia pestään miten sattuu. Naama ja hampaat kyllä joka päivä, tai kasvot ja kädet toki useamminkin, mutta suihkuissa lintsataan, kun nämä illat ovat muutenkin niin haipakkaa. Nyt meinataan ryhdistäytyä noiden pesujen kanssa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat