Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

eli olen ihan tampio, mutta kun eipä ole aiemmin lapsen kanssa matkustettu lentokoneella... (enkä ole ennen kiinnittänyt huomiota muiden rattaisiin)Joten kertokaa kaikki, mitä tehdään/tapahtuu? Jostain muistelisin lukeneeni, että rattaat olisi mahdollista pitää lentokoneeseen asti, mutta muistanko väärin? Pitääkö ne jättää jo matkalaukkujen kanssa ruumaan meneväksi? Kun on aikainen lento, niin lapsi varmaan nukkuisi kentällä omissa rattaissa.

Kommentit (5)

kanssa Eurooppaan ja rattaat piti pakata lähtöselvityksessä ruumaan. Minulla oli kantoreppu, ilman sitä en olisi kyllä kovin hyvin kahdestaan lapsen kanssa selvinnyt. Kentällä on lainarattaita, mutta ne on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo istua. Ja niitä ei saa makuuasentoon.Käy lentoyhtiöi sivuilla katsomassa, mitä rattaista sanotaan. Esim. Finnairin sivuilla on hyvää tietoa asiasta.Ja, jos rattaat luovutetaan matkaselvityksessä, niin siinä ne pakataan pussiin, jonka saa tiskiltä. Pussi kannattaa säilyttää paluulentoa varten ja kotoa kannattaa ottaa teipirulla mukaan, niin saa ne rattaat pakattua hyvin tulomatkallekin.Mukavaa matkaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta lomalennoilla ne pitää tsekata koneeseen jo lähtöselvityksessä. Johtunee ihan siitä, että lomalennoilla on niin paljon pikkulapsia että rattaiden pakkaaminen ennen lähtöä veisi liian pitkään tms.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat