Vierailija

Eivät kuulemma kuivu ulkoilujen välissä. Siis mitä ihmettä? Onko muissa päiväkodeissa samanlaisia suosituksia?Mieluummin kuulemma tavalliset hanskat + kurakintaat.

Kommentit (20)

Ajatteles kuinka paljon ottaisi pannuun jos pk:ssa tuhottaisiin talven aikana kosteussuojahanskoja oikein urakalla. Tulee taatusti halvemmaksi ostaa lapselle hanskoja joita voi laittaa kuivauskaappiin!Se on tosiaan aika kovaa työtä kun laittaa parinkymmenen lapsen tamineita kuivumaan eikä siinä aina muista kenen hanskat sai minnekin laittaa ja kun sitten kerran tulee sijainen ja tällää kaiken kaappiin... Niin se on sitten siinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuomaan jotain tiettyä vaatetta tai tässä tapauksessa olemaan tuomatta. kyllä me vaan sit hoidetaan parhaan taitomme tapaan kaikki hanskat kuiviksi iltapäiväks, käännelläänkin. osa työtä.

mutta hengittää kuitenkin, eli sisäpuolikaan ei ole märkä hiestä. Miksi sen ulkopinnan pitäisi olla rutikuiva ennen seuraavaa ulkoilua? :-O Se tosin kuivuukin nopsaan, tunnissa tai parissa.

Siihenhän tarvitaan 1 työntekijä, peukalot on kiitettävän hankalia käännellä. Ihan ymmärrettävä toive minusta. Saavat laittaa kaikki hanskat kuivauskaappiin ja kaapin tarpeeksi kuumalle että hanskat ehtii kuivua.

kosteussuojattujenkin hanskojen päälle?

Eivät ole sen paksumpia kun tavallisetkaan,jos jos on aikaa ja tapana laittaa kerran kurarukkaset,onko väliä mitä niiden alla olevissa hanskoissa lukee?

Lapsilla ei tosin ole tapana liotella käsiään vesilammikossa tuntikausia...

Lennen hanskat on nyt käytössä, Reimateciä ja Jonathania on myös ollut. Ne on aina sisältä kuivat ulkoilun jälkeen, ja sillähän ei ole mitään väliä vaikka ulkopinta olisikin kostea.

Meillä on ollut halpoja ja kalliita, ja kaikki ne kastuvat sisältä.Ei se hengittävyys ole avain, vaan se kuinka lämmin/viileä ilma sattuu olemaan sinä päivänä, ja millaisissa leikeissä lapsi touhuaa - tuleeko hiki vai ei.

Kai teillä sentään varavaatteet on päiväkodissa? Sitä vartenhan niitä sinne viedään, että voi toisten kastuessa/sotkeentuessa ottaa toiset käyttöön.

Kosteussuojatuissakin hanskoissa pinta kastuu märäksi eikä kuivu välttämättä seuraavaan ulkoiluun mennessä. Toisaalta myös sisäpuoli voi kostua, jos lapsen kädet hikoilevat.Luonnollisesti pk:ssa siis halutaan hanskat, jotka voi huoletta laittaa kuivauskaappiin. Loskakelillä päälle vedetään kurarukkaset.

henkilökunnalta ei voida odottaa, että kääntäisivat joka ikisen hanskan jokaisen ulkoilun jälkeen (ja jos ulkoiluiden välissä on lyhyempi aika niin käännettykään hanska ei ehdi kuivua)

Lisäksi ei mene aikaa siihen, että jokainen hanska tarkistetaan onko kosteussuojattu vai ei. Siitähän poru syntyy jos lapsukaisen kosteussuojatut hanskat on laitettu kuivauskaappiin.

Ei ne päiväkodit anna ohjeita vanhempia kiusatakseen vaan ihan niiden lasten parhaaksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat