Seuraa 

Haluaisin käydä " varmistamassa" sukupuolen jossain vaiheessa, mutta kuinka kallis keikka mahtaa olla? Itse asun Turussa.

Kommentit (6)

Eli Varsinais-Suomen lääkäripalvelu Kaarinassa. Hinta kelakorvauksella 130 ¿ ja muistaakseni 140 ¿ ilman kelakorvausta (ottivat itselleen suurimman osan siitä korotuksesta jonka kelakorvauksen poistaminen aiheutti.) Tuohon hintaan saa vielä koko ultrauksen eli noin 30 min. dvd:lle. Kaiken lisäksi ultran tekevä lääkäri Savolahti on ihan huippu mukava ja ammattitaitoinen.Suosittelen lämpimästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Riippuu täysin lääkärin laittamasta koodista jonka perusteella kela sitten korvaa tai ei. Tuo paikka missä minä kävin kesällä, niin siellä oli viimeistä viikkoa tuo hinta silloin ja nousi sitten 240¿

Kävin Felicitas-klinikalla aivan loistavan Tapio Kurjen 4-d-ultrassa (emme tosin halunneet tietää sukupuolta, mutta tuskin hinta olisi ollut toinen) jäi kassalla maksettavaksi n. 150 e. Kelakortin esittämällä meni se kelakorvaus (n. 50 e) suoraan. Oli mielestäni hintansa arvoinen käynti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat