Vierailija

Mitä? eikö täällä ole vielä puita talon uutta asukasta ja sen vaikutusta?

Tuo satu näytti jo eilen epäilevältä ja timo taitaa olla innoissaan.

Lisäksi satu on tähän asti esittänyt nyrkkeilyeksperttiä talossa, mitähän nyt tapahtuu kun uusi asukas on kansallisen tason potkunyrkkeilijä?Mietityttää myös BB: n vastuu: timo pyörittää ihastunutta tyttöä, joka nolaa itseään tv: ssä. Mitä se tekee tytön jo ennestään huonolle itsetunnolle?

Kommentit (17)

Nolottaa niin paljon Satun puolesta.

Miksei se tajua?!

Timoa ei kiinnosta mutta Satu vaan roikkuu siinä kaiken aikaa.Räpsy-Satu pihalle että tajuaa todellisuuden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että älä nolaa minua koko kansan nähden tai että kaikki ystävät, asiakkaat ym katsovat kun kyse on ollut jostain pikkujutusta.

Ei taida tajuta, että omalla käytöksellään nolaa itsensä.

Tyttöparka, ja mielestäni jo vastuutonta bb:n puolelta ettei asiaan puututa millään tavoin vaan annetaan toisen jatkuvasta nolata itseään. Seuraukset voivat olla kovia, varsinkin kun sadulla on aika heikko itsetunto.

halveksii omassa huonossa itsetunnossaan naisia ja käyttää hyväkseen jokaista joka siihen suostuu.

Kaikkein oudotinta on että tasa-arvoiset ja valistuneet suomalaiset naiset itse pitää tälläistä käyttäytymistä ihan normaalina!

Musta se on jotenkin niin yliärsyttävä. Ja se lässytys Timon kanssa.. yäk!Jotenkin sain eilen Kadin ja Piian puheista semmosen kuvan, että heitäkin jo ärsyttää Satu. Toivottavasti joutuisi häätöuhan alle, niin saataisiin se pois BB:stä. Kukaan muu ei mua niin paljon ärsytä kun tuo Satu.

Eilisessä ohjelmassa hän sanoi, että antaisi Sadulle arvosanoksi seiskan ja virnaili vain pohtiessaan kuinka mielenkiintoista olisi, jos taloon tulisi jokin hyvännäköinen nainen. Ja sanoihan hän myös suoraan ettei ole varsinaisesti kiinnostunut Sadusta. Haluaa siis vain seksiä.

Että oikeesti on kivaa vaan sekstailla ja pusitella, mutta ei tosiaankaan oo hakemassa sitä mitä Satu!Nyt todennäköisesti pyrkii loukkaamaan Satua, jotta tämä antaisi pakit ja Timo pääsis vikittelemään naista jolla on tissit.. Näinhän se harmitteli Satua kun ei rintoja oo.. hyvä perse kylläkin..

Nolotti eilen Sadun puolesta kun se yritti joka välissä suudella Timoa ja Timo meni alta pois. Tämä siis siinä telkkuversiossa, en tiedä miten on 24/7 tilanne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat