Vierailija

Täällä HERMOJA raastavan ärsyttävää, kun 3-vuotias miniterroristi pitää huolen keinolla kuin keinolla, että vauva (jota muutenkin vaikea saada nukahtamaan) ei saisi nukkua rauhassa päiväuniaan.....

Kommentit (12)

kun saan vauvan nukkumaan niin puuhaamme kolmevuotiaan kanssa yhdessä - kahdestaan. Luulisi olevan houkutteleva ajatus lepsesta, että " kun saadaan vaavi nukkumaan niin voidaan askarrella/lukea kahdestaan" mutta ei. Vauva EI saa nukkua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta ihana lapsi ja helppo hoidettava, järjevä, älykäs, hellä.Pihaleikit menee kyllä välillä itkeskelyksi, kun muut ei pelaa samoilla säännöillä.

ja täytyy sanoa, että vauva on välillä lähes " seinäruusu" tällä hetkellä uhmakkaaseen esikoiseen verrattuna, joka kyllä varmasti huomioidaan (miten muuten voisi ollakaan...) ;-) Mutta " kiva" kuulla, että ei olla ainoita, joilla sama nasta meininki päikkäreiden suhteen!ap

Huvittavinta on, ettei lapsi oivalla, että heti kun vauva nukkuu, äiti on vain ja ainoastaan hänen käytössään, eli kaikkien etujen muaksita olisi saada vauva nukkumaan.Nyt tilanne on kuitenkin jo hieman parempi kuin vauvan vasta synnyttyä. Sisällä minun on kuitenkin edelleen mahdoton vauvaa edes harkita nukuttavani, esikoinen 3 vee on niin eloisa ettei pysty (eikä tarvitsekaan!!) olemaan hiljaa.Olen huomannut ettei herättäm,isvimma suinkaan ole meillä huomionkaipuuta, pikemminkin jännää huomata kuinka omilla äänillään ja toimillaan saa toisen hereille ja taas lähelle paijattavaksi...Mäkin usein koetan tota, että " nyt kun vauva nukkuu niin voidaan lukea kahdestaan rauhassa kirjaa" tms... mutta ei toimi, huomattavasti kivempaa on herättää pikkusisko...ap

Otapa kuule se kolmevuotias nyt elämääsi mukaan oikein kunnolla! Hän on vielä pieni ja tarvitsee samalla tavalla rallauttasi ja huomiotasi kuin vauva!

Vierailija:

Lainaus:


Otapa kuule se kolmevuotias nyt elämääsi mukaan oikein kunnolla! Hän on vielä pieni ja tarvitsee samalla tavalla rallauttasi ja huomiotasi kuin vauva!
Meillä myös vietetään kahdenkeskistä aikaa aina vauvan nukkuessa! Muovailemme, luemme sylittelemme. Videota käytämme lähinnä sillä aikaa, että saamme pikkuisen nukutetuksi. Huomiota annettu paljon. Silti haluaa herättää vauvan. Ja sanomme myös, että saat olla ihan kahdestaan äidin kanssa, kun pikkusisko nukkuu. Ei apua silti, itsepäinen tapaus. Bad mother.

täytyy vaan kieltää ja jaksaa kieltää. Joskus katsoo videoita kun nukutan pienempää. Joskus keksin jotain muuta tekemistä sillä aikana. Joskus vauva nukkuu rattaissa ja touhutaan ulkona toisen nukkuessa. Joskus lahjon jollain hiljaiseksi. Bad mother!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat