Vierailija

Kuorma-auton alle jäänyt poika menehtyi

9.9.2007 11:59

Kuorma-auton töytäisemäksi viime viikon perjantaina joutunut 11-vuotias poika on menehtynyt vammoihinsa, kerrotaan Lahden poliisista.Poika jäi kuorma-auton alle Niemenkadulla noustuaan ulos linja-autosta ja käveltyään linja-auton etupuolen kautta tien ylitse.Poika ei huomannut bussin takana tullutta kuorma-autoa ja hän käveli suoraan auton eteen. Poika kulkeutui useita kymmeniä metrejä kuoma-auton alla ja sai erittäin vakavat vammat. Hänet toimitettiin hoidettavaksi ensin keskussairaalaan Lahteen ja sitten Töölön sairaalaan.Onnettomuus sattui niin yllättäen, että kuorma-autoilija ei ehtinyt edes jarruttaa. Hän luuli aluksi autojen peilien osuneen toisiinsa, ja vasta hetken kuluttua tajusi onnettomuuden vakavuuden, kun näki tiellä makaavan pojan.MUISTUTTAKAA LAPSIANNE ETTEIVÄT JUOKSISI LINJA-AUTON EDESTÄ TIEN YLI!

Kommentit (25)

Muistan pääasiassa pysähtyä. Täällä tuo ei toimi suurimmalta osin, itsekin olen meinannut jäädä alle kun ajaja on vaan posottanut yli edes hiljentämättä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joilla on ajokortti, että jos joku auto on pysähtynyt suojatien eteen, sitä ei saa naapurikaistalla ohittaa, vaan on itsekin ensin pysähdyttävä suojatien eteen? Ainakaan täällä Espoossa tuo ei toimi, vaan naaurikaistaa (siis samansuuntaista millä itse olet) kaahaillaan menemään pokkana ohitse.

se tapahtui lähellä sitä palopaikkaa mutta ei kai nyt kuitenkaan ollut sama henkilö kyseessä? joku taitaa sekoittaa. kurja juttu kaiken kaikkiaan.:`(

Eikä muuten bussin takaakaan, olen nähnyt niitäkin

vaaratilanteita kun on koululaisia juossut takaa ja toista kaistaa on tullut auto. Ylipäänsä pitää opettaa ettei lähdetä ryntäämään ennenkuin näkee tien olevan selvä.

Niemenkadun palon sytyttänyt poika kuoli tapaturmaisestiESS

Lahden Niemenkadun palon sytyttänyt 11-vuotias lahtelaispoika on menehtynyt tapaturmaisesti.

Poika joutui Niemenkadulla auto-onnettomuuteen noin viikko tulipalon jälkeen. Hän loukkaantui vakavasti ja kuoli saamiinsa vammoihin myöhemmin sairaalassa.

Niemenkadulla sijaitsevan kivitalon piharakennus paloi alkuillasta 23. elokuuta. Poika kertoi pian palon jälkeen poliisille, että palo oli syttynyt hänen tulitikkuleikeistään.

Tulen leviäminen piharakennukseen oli vahinko. Poika järkyttyi suuresti kuultuaan, että rakennuksen sisällä oli ollut vuonna 1940 syntynyt asunnoton mies, joka kuoli palossa.

Kahdeksan päivää palon jälkeen poika nousi aamupäivällä Niemenkadulla linja-auton kyydistä.

Hän juoksi linja-auton edestä suoraan kadulle ja jäi samasta suunnasta tulleen kuorma-auton alle.

Poika raahautui pitkän matkan kuorma-auton alla ja sai vakavia vammoja, joihin menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Poliisin tutkimusten mukaan kolari oli onnettomuus. Tielle juossut poika ei ehtinyt huomata linja-auton takaa tulevaa kuorma-autoa.10.09.2007 19:27

6: miksi on pakko mennä ennekuin näkyvyys riittää?

Enempää aikusen kun lapsenkaan. Ei se bussi niin kauan ole pysäkillä etteikö voisi vähän odottaa. Tai jos pakko niin ei ryntäämällä.

Itse pysähdyn aina suojatien eteen jos vieressä on auto.

Silloin pitää myös pysähtyä vaikka vastaantulevien kaistalla on auto pysähtynyt suojatien eteen. silleen että vastaantulijalla on auton perä suojatien reunassa ja itsellä auton nokka. silloinkin voi tapahtua yllättäviä tilanteita, jos jalankulkija on ylittämässä suojatietä.

Vierailija:

Lainaus:


joilla on ajokortti, että jos joku auto on pysähtynyt suojatien eteen, sitä ei saa naapurikaistalla ohittaa, vaan on itsekin ensin pysähdyttävä suojatien eteen? Ainakaan täällä Espoossa tuo ei toimi, vaan naaurikaistaa (siis samansuuntaista millä itse olet) kaahaillaan menemään pokkana ohitse.
Totta kai pitää opettaa, mutta arviointivirheitä voi tapahtua kenelle vain. Kaverini kuoli 23-vuotiaana juostuaan rankkasateessa bussin takaa suoraan henkilöauton eteen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat