Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vauva syntyy talvella joten pariin ekaan viikkoon emme varmaan juuri vaunuile. Isompi ei enää nuku vaunuissa päiväunia. Asumme lähellä keskustaa joten vaunuttelumatkat on lyhyitä mutta teemme niitä usein. Tuplarattaat tuntuu tällä rahatilanteella hirvittävän kalliilta satsaukselta. Pärjätäänkö noilla yksillä, tavallisilla vaunuilla jos niihin ostaa seisomalaudan? Sisaristuinta ei noihin saa pistää (liian kevyet kuulemma).

Kommentit (10)

riippuu siitä, kuinka paljon ja kuinka pitkiä matkoja kuljette rattailla. Eli käydäänkö rattailla lähinnä vain ulkoilemassa lasten kanssa, vai onko rattaat oikeasti sun pääasiallinen kulkuneuvo, jolla hoidat kaupunki-, kauppa-, neuvola- ym asiointireissut. Jos kuljette paljon myös autolla, kaikki pidemmät ja " pakolliset" reissut, varmasti pärjää ilmankin tuplia.Itse en pärjäis, vaikka esikoinen täytti jo 3, olen autoton yksinhuoltaja.

Ulkoillaan yleensä " pikkurattailla" , eli vain vauva rattaissa, mutta kun johonkin lähdetään, yleensä aina useamman tunnin reissu, otan tuplarattaat vaikka isompi aina osan matkaa käveleekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Riippuu tosiaan lapsesta. Jos esikoinen on kovin vilkas ja eläväinen niin laudalla pysyminen voi olla hankalaa. Mutta miksei voisi onnistuakin. Niitä tuplarattaitakin saa käytettynä hyvinkin edullisesti ap, ei tartte uusia ostaa.

meillä ikäeroa 1v9kk. toinen syntyi tammikuussa. eipä niillä pakkasilla paljon ulkoiltu ja parin kuukauden päästä kun ulkoiltiin kimpassa niin lähipuistoon jaksoi esikoinen köpötellä. meillä oli vaunuissa sellanen sisaristuin mikä löyty kirpparilta ja siihen sai tuupattua jos uhmakohtaus yllätti. myöhemmin sitten seisomalauta. kevät ja kesä meni vauvalla aika helposti myös liinassa jolloin esikoinen pääs rattaisiin jos siltä tuntui. en keksi millon oltais tuplarattaita tarvittu. kaupungissa asutaan. tietty jos jossain ihan maalla talsii pitkiä matkoja. jepu jee.

Meillä esikoinen on eläväinen ja kaikesta kiinnostunut. Myös hyvin voimakastahtoinen. Helpottaa kummasti, kun on hänelläkin oma istumapaikka. Haluaisi kyllä itse kävellä, mutta aina väärään suuntaan autojen alle ym. Kovasti harjoitellaan sitä vierellä kävelemistä, mutta eipä ole helppoa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat