Vierailija

Sori tyhmä kysymys, mutta miten te muut pukeudutte neuvolaan? Ekaa kertaa menossa. Maha on tosi turvonnut, joten voiko mennä ihan urheiluhousuissa, jotka olis mukavat päällä?

Kommentit (5)

Mulla oli kesällä hame/shortsit ja nyt verkkarit kun farkut eivät enää mahdu. Siistit verkkarit ovat ok, ja näkyy niillä muillakin odottajilla olevan pääasia mukavat oltavat eikä muodikkuus. Sitten kun alkaa kuuntelu ja mittaus niin helposti laskettavat housut ovat paikallaan. Mahduin vanhoihin vaatteisiin niin pitkään etten näitä viimeisiä viikkoja varten ole hankkinut erikseen äitiyshousuja tai paitoja.

koskaan ole käynyt äitysneuvolassakaan verkkareissa. Olen hommannut jo alusta sellaiset siistit housut missä on kuminauha vyötärössä joka joustaa niin turvonneemmat kuin vähemmän turvonneet päivät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

HeiSillaiset vaatteet missä itselläsi on mukava olo.Itse olen mennyt välillä farkut ja löysä paita päällä, silloin kun on tuntunut olo " paksulta" olen laittanut verryttelyhousut ja t-paidan.Ei ne siellä välitä miten olet pukeutunut, Oma ja vauvan terveys on tärkeintä.Onnea vauvasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat