Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siksipä annan viidakkorummun soida ja kerron täällä :)Menin kahden lapsen (10kk ja 5v) kanssa Turun myymälään, kaikki kärryt olivat poletillisia (niin tavalliset kuin vauvaistuinkäytkin, olisin ollut valmis ottamaan kummat tahansa alle vuoden vanhalleni). Minulla oli mukana vain pankkikortti (maksan yleensä aina kortilla, en tykkää kantaa käteistä mukana) ja lompakossa oli 20snt ja 10snt kolikot. Menin pyytämään kassalta kärrypolettia, myyjä vastaa naama norsunvitulla " Ei niitä kyllä oo yhtään" , tarjoutui vaihtamaan rahaa, mutta kun sanoin että mulla on mukana vaan kortti niin totesi että " aijaa" . Ei minkään näköistä pahoittelua, ei hymystä tietoakaan.

Koska en todellakaan jaksa kantaa 13kg kiloista vauvaa sylissä koko aikaa (tarkoitus oli ostaa useampi lelu ja katsella muutenkin tuotteita) lähdin naapurilelukauppaan jossa sain hymyilevää palvelua ja kärrypoletin!

Kävin kerran aiemmin ko. liikkeessä ja näin siellä myyjien käytössä monetkin tavalliset kärryt, olisi ollut kohteliasta tarjota käyttööni sellaisia tai vaikka antaa euron kolikko lainaksi!

Tämä asiakas äänesti jaloillaan ja osti viereisestä lelukaupasta tarvitsemansa.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat