Seuraa 

Alkusyksyn olen liimaillut laastariteipillä neidin nimeä päiväkotivaatteisiin, mutta lähtevät kaikki melkein aina pesussa pois. En nyt muista teipin nimeä/merkkiä, mutta teippi on valkoista ja rulla vihreä.

Lisäksi liimapintaa jää pesu/kokolappuun, kun teippi irtoaa pesussa.Ompelemaan en niminauhoja ala ja muutenkin helpolla pitäisi päästä.

Tussi olisi tietty helpoin, mutta pienempiä sisaruksia ei liene enää tulossa, joten kaikki vaatteet lähtevät kiertoon, enkä haluasi tussilla nimeä laittaa.Onko Euroteam:n taggit:it hyviä? Käytetäänkö niitä liimattomien kudottujen kanssa vai minkä?

Entä kestävätkö liimakäsitellyt pesun vai irtoavatko? Vai pitääkö nekin vielä ommella lisäksi?

Entäs painetut nauhat?

Kommentit (7)


Parhaiten pysyy ei-liukkaalla pesulapulle (tai nimilapulle) liimattuna, jos laittaa suoraan vaatteeseen niin esim. sukkien ja lapasten kanssa pitää olla tarkka, kumpaan suuntaan liimaa, siis neuleen suhteen. Toisin päin pysyy ja toisin ei. Meillä ei ole lähtenyt irti kuin ihan muutama kappale (lapsia kaksi ja nimikoituja vaatteita paljon).JOS tilaat silitettäviä tai ommeltavia nimilappuja, niin huomattavasti edullisemmin kuin Euroteamista niitä saa Englannista, pystyy tilaamaan netistä, toimitus tosi nopeaa. Tuli huomattavasti edullisemmaksi tilata kahdelle pojalle sekä ommeltavat että silitettävät nimilaput tuolta viime talvena ja toimitus parissa päivässä.

http://www.wovenlabelsuk.com/website/default/

Laiskana äitinä en sitten kovin moneen vaatteeseen ole jaksanut silittää tai ommella...

Höh, kirjoitin jo vastauksen, mutten tiedä mihin se katosi.Mutta lyhyesti uudestaan:Meillä olen merkannut lasten vaatteet kangastussilla nimi/pesulappuun, tai sitten sillä RUSKEALLA laastariteipillä. (leukoplast, apteekissa alle 1e)

nyt 1,5kk aikana on kaksi teippiä irronnut pesukoneessa, ja niitä on kuitenkin vaatteissa aika paljon, ja pyykkiä pestään useasti..joten mielestäni on kestänyt ihan hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jääkös siitä liimaa pesulappuun tai kankaaseen, kun teipin ottaa pois?Taidan käydä nyt kuitenkin ostamassa tuota teippiä ja kokeilla, joskos pysyisi paremmin pesussakin.

Vähän ottaa päähän jokaisen pesun jälkeen nimikoida käyttövaatteet uudelleen :( Ja pelätä, että koska kone menee tukkoon noista teipeistä...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat