Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mieheni on aina ollut vähä taipuvainen mustasukkaisuuteen, mutta nyt tämä tilanne on räjähtänyt ihan käsiin. Kotivuosien jälkeen työparikseni tuli yllättäen (tosi naisvaltainen ala) mies. En todellakaan tunne vetoa työkaveriini eikä hänkään käsittääkseni minuun, mutta mieheni on saanut päähänsä muuta. Lauantaina työkaverini soitti minulle mieltään painaneesta työasiasta ja mies raivosi asiasta koko viikonlopun. Pahin uhkaus oli ajaa työkaverini päälle autolla. Mitä näin mustasukkaisen miehen kanssa oikein voi enää tehdä? Pelkään, että jostain pienestä ärsykkeestä saattaa vielä toteuttaa uhkauksensa.

Kommentit (3)

Sinun pitää ryhtyä selvittämään asiaa, ja luulempa jos on noin mustasukkainen olisi tilanteessanne ulkopuolisen apu paikallaan. Better to be in safe than sorry.

Ja omien kokemusten perusteella siitä ei pääse eroon ellei miehesi hae

apua.Ja oma käytös ei vaikuta mitenkään - sairaalloisesti mustasukkainen keksii aihetta vaikka mistä. Ja vielä tuo uhkaus päälleajamisesta on aivan kamalaa, et voi vain jäädä tuohon tilanteeseen odottamaan ja katsomaan mitä tuleman pitää.Tsemppiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pelkosi on varmasti aiheellinen. Jos miehesi ei ole itse valmis nyt välittömästi lähtemään avun hakuun, on sinun turvallisinta jättää kotinne. Miehesi käytös kuulostaa todella hallitsemattomalta. Kotona ollessasi hän on pystynyt hallitsemaan sinua ja ympäristöäsi, ja sitä keitä tapailet. ENää hän ei siihen kykene, ja tämä voimattomuuden tunne synnyttää hänessä epätoivoa. Epätoivoiset ihmiset kykenevät epätoivoisiin tekoihin. Älä epäröi lähteä pois!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat