Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (22)

Niillä on aina melko likaista, eli siitäköhän se vastustuskyky sitten kasvaa. Ja syövät pihiyksissään aina punaisen hintalapun tuotteita eli varmaan usein vähän pilaantuneitakin. Eivät pese juuri käsiään jne.

Niin kuin meidänkin lapset (5 kpl). Olemme siis onnekkaita.Voihan se olla että joskus alkavat sairastaa tai saavat jotain vakavampaa kuin nuhan, mutta niin ei ole vielä käynyt. Vanhin on 10 v.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä kolme lasta joista esikoinen ei paljoa sairastele, mm vesirokko meni kuummeetta vaikka rakkoja oli paljon eikä ne edes kutittanut. Keskimmäinen ja kuopus taas paljon herkempiä sairastelemaan... Jos ovat esim kuumeessa niin sit sitä korkeaa kuumetta kestää vähintään kolme päivää...

Mistä sä niin päättelet. Meilläkin kolme lasta ja aika vähän kipeinä kaikki, vaikka ovat olleet hoidossa 1-vuotiaasta lähtien.Tuskin 11-vuotias nyt enää yhtäkkiä rupee kauheesti sairastelemaan jos ei ole tähänkään mennessä sairastellut.Toiset on sairaana enemmän kun toiset, mitä siitä? Ja joo, tottakai voi kenelle tahansa tulla kauhea vakava sairaus, mutta tuskin sillä on tekemistä sen kanssa että ei muuten ole pahasti sairaana.Äly hoi?


naapurit ja tutavaperheet ovat usein koko perhe flunssakierteessä.Meidän poika oli kaksi ekaa vuotta paljon kipeänä sairaalahoidossakin perussairautensa vuoksi, mutta parannuttuaan ei mitään.

Siis todella harvoin edes pientä nuhaa tai yskää.En itsekään tai mies ole flunssaa paljon sairastellut. Tuntuvat kiertävän aina meidän perheen.Eikä olla mitään yltiöterveellistä elämää viettäviä.

Paitsi yksi tyttö oli viime talvena usein kipeä, kun kävi homekoulua. Mutta muuten lapset ovat ihan harvinaisen terveitä. Ei ole kouluista poissaoloja eikä lääkekuureja.

Ne syö räkää ja teillä ei oo aina niin nuukaa käsien pesun ja siisteyden kanssa. Terveellistä ruokaa ja sopivasti ulkoilua..

Osuiko oikeaan,Tuo rään syönti lisää vastustuskykyä, se saattaa kyl sit taata niitä kihomatojaki, mut mitäs niistä eihän ne vaarallisia ja saa lääkkellä hoidettua.;)

Minäkin olin terve aina lapsena, äitini kertoi että hänen ei ole koskaan tarvinnut olla pois töistä takiani. Kaverit olivat jatkuvasti räkätaudissa ja minuun ei mikään tarttunut. Nyt, pari vuosikymmentä myöhemmin olen jatkuvasti sairaana. Kun yksi nuha on lopuillaan niin uusi on jo tulossa. Ja vakava perussairaus siihen vielä kaupan päälle.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat