Vierailija

Hänen lapsensa ovat saman ikäisiä kuin omani. Hän antaa lasten 6 ja 8 vuotiaat olla ihan aina vapaasti missä haluavat, ovat olleet jo noin 4 vuotiaista saakka yksin pihoilla ja naapureissa, kerrostalossa asuvat.Saavat käydä yksin uimassa ja kulkea metrolla ym. Miksi nykyvanhemmat eivät ymmärrä pitää pieniä lapsia vähän vielä lähellään, siis rajoja ihan konkreettisestikin?Nämä molemmat lapset ovat erittäin vilkkaita eivätkä omaa mitään kunnioitusta auktoriteettiä kohtaan. Äitinsä on vain ylpeä itsenäisistä lapsistaan :((

Kommentit (2)

Tämä bussi reitti kulki tietyn reitin ja vei lapsen kotitalon lähelle. Hänen ei tarvinnut vaihtaa tai ylittää teitä matkan aikana. Tämä oli kauhistus monelle ihmiselle.Nykyään tunnen erään, joka on antanut lapsen kulkea jo kuusivuotiaasta lähtien bussimatkoja ja kävellä erinäisiä matkoja kavereiden luo. Näihin matkoihin liittyy risteysten ylittämistä. Hänen rinnallaan olin ylivarovainen.Kaverisi kuullostaa tosiaan siltä, että hän päästää lapset liian aikaisin kulkemaan itsekseen. Voithan yrittää sanoa jotain asiasta.

Tosin tiedossa pitää olla minne menossa ja miksi (ei siis kavereiden kanssa tosta vaan lähdetä vaan esim. pianotunnille tuttu matka ja kotiintuloaika ehdoton).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat