Seuraa 

Ajattelin tehdä Dajm- kakun tytön syntymäpäiville aikuisille tarjottavaksi. Kun en ole koskaan ennen mantelipohjaa tehnyt, tein " harjoittelukakun" ennen h- hetkeä ja pilallehan se meni.

Mutta mikä meni vikaan? Ohjeessa murskattuihin manteleihin piti sekoittaa tomusokeri ja lopuksi valkuaisvaahto. Paistoin kiertoilmalla kun se on ainoa, joka uunissamme nyt toimii. Ohjeen mukaan kakun piti olla jääkaapissa yön yli kunnes sen pystyi jakamaan kahtia. Mutta sieltä jääkaapista löytyi aamulla KOSTEA murukasa, jota ei missään tapauksessa pystynyt leikkaamaan. Noviisi taisi valita liian vaikean kakun...

Kommentit (1)


Kauanko vatkasit valkuiasvaahtoa? 20 min on oikea aika. Mikäli vatkasit vähemmän niin varmasti se ei ollut tarpeeksi kiinteä vaahto.



Itse vatkaisin munanvalkuaisia ja tomusokeria vähintään sen 20min koska niin teen aina marenkilevyjä. Ja sitten joukkoon se mantelirouhe

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat