Vierailija

Aiemmin yhtiössämme on ollut palkattu ruohonleikkaaja. Nyt on päätetty ostaa leikkuri ja itse asukkaat leikkaa nurmikon. Mutta ei kai ruohonleikkuria voi ainakaan sähköpääkeskuksessa säilyttää? Ainahan bensakoneista valuu vähän bensaa lattialle ja jotkut asukkaat asuu samassa rakennuksessa seinän takana. Sähköpääkeskus on siis toisessa rivitalossa päädyssä. Voisikohan ruohonleikkuria säilyttää palosuojatussa jätekatoksessa, jos sen saisi jotenkin lukittua. Missä teillä muilla säilytetään ruohonleikkuria, jotka asutte pienessä rivitaloyhtiössä? Ja onko samassa rakennuksessa asuinrakennuksessa kiinni?

Kommentit (9)

Ainahan sitä bensaa tuollaisista koneista vähän valuu ja pitää olla bensakanisterikin, mistä sitä bensaa sinne ruohonleikkuriin laitetaan. Kyllä siinä seinä ja lattia saattavat likaantua bensasta ja toisten asukkaiden asuinhuoneisto on sitten siinä ihan seinän takana. Taitaa sähköpääkeskus olla aika palovaarallinen kuitenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Fillarivarastoon tai ulkoiluväline varasto ovat ainoat vaihtoehdot. Myös häkkikellareihin ei saa viedä säilytykseen palavia nesteitä, eikä myöskään roskakatokseen, on siinä lukko tahi ei!!näin ihan huoltomiehen suusta!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat