Vierailija

Vanhemmat ovat palanneet takaisin Britanniaan vaikka vain hetki sitten heidät oli julistettu epäillyiksi Portugalissa. Jos vanhemmat ovat syyllisiä, pääsevätkö he nyt kuin koira veräjästä ja mediakin unohtaa heidät? Vai luuletteko, että tapaus saa yhä julkisuutta ja juttu selvitetään loppuun?

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" Tunnusta tai menetät kaksosesi!"

10.9.2007 12:56Lasten menettämisen pelko sai perheen palaamaan takaisin kotiin, ilman Maddya.McCannit palasivat Britanniaan eilen sunnuntaina. (GETTY IMAGES)Brittiläisen The Sun -lehden mukaan Portugalin poliisi olisi uhkaillut Kate ja Gerry McCannia kuulusteluissa, että nämä menettäisivät kaksivuotiaat kaksosensa, jos äiti ei tunnusta nelivuotiaan Maddyn murhaa.McCannit palasivat eilen sunnuntaina kotiinsa Rothleyhin epäiltyinä tyttärensä katoamisesta. McCannit olivat aikaisemmin sanoneet pysyvänsä Portugalissa niin pitkään, että Madeleine löytyy tai hänen kohtalonsa selviää.The Sunin mukaan Portugalin poliisin uhkailu kaksosten menettämisellä sai pariskunnan kuitenkin muutamaan mieltään ja lähtemään kotiin. Portugalin poliisin väitetään painostaneen Kate McCannia tunnustamaan tyttärensä murha.Jos tunnustusta ei tulisi, poliisi pidättäisi sekä Kate ja Gerry McCann eikä päästäisi näitä vapaiksi edes takuita vastaan. Oikeudenkäyntiä pari saisi odottaa vankilan porttien takana ehkä vuodenkin päivät ja ilman kaksosia.- Poliisi sanoi Katelle, että vankila-aikana Kate menettäisi työnsä lääkärinä ja kaksosensa Seanin ja Amelien, Sunille puhunut lähde sanoi.Kate ja Gerry McCann vakuuttivat viimeksi eilen, ettei heillä ole osuutta tyttärensä katoamiseen.IL


Tutkijat löysivät autosta mikroskooppisen veripisaran, josta ei pystytä päättelemään edes sitä kuuluuko se mies- vai naispuoliselle henkilölle.Tuohon vuokra-autoon se on voinut tulla mistä vain, vaikka edellisiltä vuokraajilta. Jos autosta olisi löytynyt jotakin ratkaisevaa se olisi myös takavarikoitu, se kuitenkin palautettiin Madeleinen vanhempien käyttöön ja he ajelivat eilen samalla autolla lentokentälle.Tosiasia on, että Portugalin poliisi suuntasi epäilyt Madeleinen vanhempiin päästäkseen tapauksesta eroon. Heitä ei enää edes kiinnosta etsiä Madeleinea.Miten nykypäivänä vielä voi olla tällaista, että edes poliisiin ei voi luottaa. Nyt on kyllä kaikki empatia Maddyn vanhempien puolella, vaikka vielä hetki sitten luulin itsekin, että ovat syyllisiä. Taitaa tosiaan tuo epäillyksi asettaminen ja painostus ollut vain keino saada perhe pois maasta ja vapauttaa poliisi hommasta. Ikävää, että pikku-Maddysta ei vaan ole mitään tietoa :(

Ei kai lapsi ole mikään esim. tv-kaukosäädin, jonka katoaminen on kova paikka ensin, ja suuretsinnät järjestetään. Mutta jos ei löydy, niin hankitaan uusi.

Se on vain portugalilaislehden väite, jota ei ole mitenkään vahvistettu. Ja portugalilaislehdet ovat ennenkin syytäneet tästä tapauksesta valheita, joten heidän väitettään ei voi pitää edes uskottavana.Kyseenalaisinta on, että mediat on alkanut julkaisemaan näitä portugalilaislehden valheita uutisina ja sitten monet alkavat pitää näitä totena.

Portugalin poliisi sai nyt mitä halusi; McCann:it ulos maasta ja heidät maailman silmissä syyllisiksi.Pienen Maddyn kohtalo jää varmaankin ratkaisematta :-(.

jossain lehdessä sanottiin ironisesti, että Ruotsille olisi tullut huomattavasti halvemmaksi palkata Olof Palmelle ja Anna Lindhille poliisit turvamiehiksi kuin maksaa laumalle poliiseja kymmenien vuosien murhatutkimuksesta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat