Vierailija

, mitä siellä on sisällä, mitä väriä, mitä huonekaluja jne.....????

Kerron itse myöhemmin. Ja ei anneta rahan häiritä, vaan annetaan unelmille siivet tai mikä nyt mieltä liikuttaa niin kerro sellainen.Tulee mieleen se leikki lapsuudesta, jossa tällä kertomalla oli joku merkitys, mutta en muista enää minkälainen juttu se oli.

Kommentit (6)

hieman sokkeloinen, mutta tarpeeksi tilaa. Päältäpäin ei niin oleellista olisko rapattutalo vai puutalo, ehkä mielummin rapattu valkoinen, tai poltettu keltainen.

Sisällä sileätä seinää, jossakin seinäpinta epätasainen, rapatunoloinen, etelämaalaisen tyylinen.

Leveät antiikin ruskeat lankkulattiat. Isoja ikkunoita, jossakin tilassa pieni muutaman portaan eritasoratkaisu. Esim yläkerran aulasta muutama porras alemmas, missä on kodikas lukunurkkaus ja takka...

Kodinhoitohuoneessa vaatehuone, takapihalle kulku sisältä, iso iso patio...Näkyis enemmän luontoa kuin muita taloja.....

Huonekalut uutta ja vanhaa sekaisin. Vähän itse maalattua, valkoista, ruskeaa, raitaa.

Keittiön kaapeista muutama tai yks olisi joku vanha hieno vitriini/kautta astiakaappi jonka ympärille muu kaapisto sulautuu. Kaapit valkoiset, myös runko valkoinen, pöytätasot antiikinruskeat.

Talo on puinen, mansardikattoinen. Väriltään joko kaltainen. vaaleanpunainen tai vaalean violetti. Ikkunanpokat ja listat ovat valkoiset. Talossa katettu veranta ja puutarhassa paljon suuria omenapuita. Nurmikko on unoihtunut leikata ja kasvaa niittykukkia ja apilaa.Sisällä talossa on puiset lattiat, avaraa ja vaaleaa. Mikään seinä ei kuitenkaan ole valkoinen, vaan joka huone on maalattu eri värillä. Tunnelma on lämmin ja kotoisa. Lasten piirustuksia on kehystetty ja ripustettu seinille ympäri taloa. Seinillä myös omia ja sukulaisten maalaamia tauluja.Sisustus on kerroksellista, löytyy uutta ja löytyy vanhaa. Jokaisella esineellä on oma tarina ja sielu, mitään merkityksetöntä krääsää ei ole haluttu haalia. Sisältä talo on kaunis ja asujiensa näköinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olen nähnyt yhden tosi ihanan talon etuovessa tai jossain, se oli sellainen vaaleansininen muumitalon mallinen talo, keittiö oli pyöreä, se oli jollain harjulla josta järvinäköala. En edes tiedä miten iso se oli, mutta niin ihanan romanttinen. Aika uusi talo myös. Vois kai sellaisen rakentaakin.

Mutta hyväkuntoinen. Makuuhuoneita 8, ja kaikki isoja, vähintään 15 neliöö per huone.

Iso ja avara olohuone.

Talossa olisi kaksi kerrosta+kellari.

Ylimmässä kerroksessa makuuhuoneet, alimmassasuuri olohuone, iso keittiö y oleskelutiloja.

Kellarista olisi tehty baari. Vähän sellainen räkälätyylinen baari, missä olisi bilispöytä, vanha jukeboxi, baaritiski, baaripöytiä ym.

Suuri piha.

Talo olisi ulkoa vanha maalaistyylinen talo, sisältä moderni ja värikäs.

Talo sijaitsisi vähän landella, esimerkiksi Tampereen Teiskossa. Lähellä kaikkea, mutta keskellä ei mitään. Talossa olisi 7 lasta, paljon koiria, kaneja, minipossuja, ehkä muutama kili.

Talo on puinen, mansardikattoinen, kaksikerroksinen. Väriltään joko keltainen. vaaleanpunainen tai vaalean violetti. Ikkunanpokat ja listat ovat valkoiset. Talossa katettu veranta ja puutarhassa paljon suuria omenapuita. Nurmikko on unohtunut leikata ja kasvaa niittykukkia ja apilaa.Sisällä talossa on puiset lattiat, avaraa ja vaaleaa. Mikään seinä ei kuitenkaan ole valkoinen, vaan joka huone on maalattu eri värillä. Tunnelma on lämmin ja kotoisa. Lasten piirustuksia on kehystetty ja ripustettu seinille ympäri taloa. Seinillä myös omia ja sukulaisten maalaamia tauluja.Sisustus on kerroksellista, löytyy uutta ja löytyy vanhaa. Jokaisella esineellä on oma tarina ja sielu, mitään merkityksetöntä krääsää ei ole haluttu haalia. Sisältä talo on kaunis ja asujiensa näköinen.

Isot ikkunat etelään, paljon valoa ja avaruutta. Vaaleat sävyt seinissä ja katossa, mutta lattiat tummat. Lisäväriä ja tyyliä kivoilla yksityiskohdilla, kuitenkin pelkistetty sisustus.Tasainen tontti 1500 m2, oleskelupiha etelään-länteen. Puistomaiset näkymät, ei toista taloa heti vieressä eikä vierellä vilkasta tietä. Silti sijainti lähellä palveluja - etenkin koulu max 1,5 km:n päässä. Pyöräilymatka kaupungin keskustaan.Tämmöisen kun löytäisi, niin avot.Nimim. ainahan saa haaveilla

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat