Vierailija

Onko kellään kokemuksia tuetuista lomista? Meille tuli päätös, että meille on myönnetty ks. loma ensimmäistä kertaa ja mietin vaan sitä ohjelman määrää, mikä siellä viikon aikana on. Onko järjestettyyn ohjelmaan pakko osallistua tollasilla tuetuilla lomilla? Eihän siinä jää yhtään aikaa rentoutua, kun pitää koko ajan vahata kelloa ja hypätä paikasta toiseen, jos ne ohjelmat on pakollisia. Täytyy vielä kyllä miettiä, lähteekö lomalle vai ei...

Kommentit (13)

Kutsun mukana tuli sen viikon ohjelma, niin näytti ohjelmatarjonta olevan aika runsasta mikä on sinällään hyvä juttu, jos on sen tyylinen tyyppi, että kiinnostaa juosta niissä tukka putkella koko ajan. Itse vaan haluan siltä lomalta perheen yhdessäoloa ja rentoutumista ihan oman aikataulun mukasesti. Tosin jotkut ohjelmat kiinnostaakin, mutta ei kiitos 24h/vrk. Mukava kuulla, että on hyviä kokemuksia ja täytyy nyt sitten kuitenkin vakavasti harkita mahdollisuutta, kun sellanen tarjoutui... Eipä tollasiin lomiin muuten ainakaan näin kotiäidillä ole koskaan varaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kellukkeita, niitä lautoja ja pötköjä on monessa paikassa ja kyllä niiät löytyy kun vaan sitten kysyy vaikka valvojalta, niin eiköhän ne sille pikkuiselle sieltä jostain kaiva.

Me ollaan aina kysytty jos ei ole ollut näkösällä ja saatukin

...ja miksei muillekkin, joilla on kokemusta kylpylälomista. Onko siellä lapsille uimaleluja vai ootteko ottaneet omat lelut mukaan? Kellukkeet nimittäin ainakin olis kova sana tolle pienimmäiselle, kun ei vielä osaa uidakkaan. Kiitos, jos 3. tai joku toinen vaivautuu vastaamaan, kun ei tosiaan ole minkäänlaista kokemusta mistään kylpylälomista ja täällä mietin ja pähkäilen, että mitähän sinne täytyy ottaa mukaan!=)

olin tuetulla lomalla.

aivan mahtavaa! viikon puolihoidossa lapsen kanssa, voi vitsit että nautittiin..

Mihinkään ohjelmiin ei ole pakko osallistua, valittiin " parhaat" päältä ja oisko yhteen pitänyt ennakkoilmoittautua. Ja sit mentiin jos jaksettiin, jos herättiin päikkäreiltä ajoissa tai muistettiin :)Oli ihanaa vaan olla. Tekemistä löytyy lapsille ja aikusille joka päiväksi, jos haluaa, mutta kukaan ei katso pahalla jos ei osallistu.

Mukavaa tutustua muihin perheisiin ja elää " herroiksi" viikko notkuvien herkkupöytien äärellä viikon ruokarahamäärällä..Oikein mukavaa lomaa!Niin ja omat kellukkeet mukaan.. Eipä ne paljoa tilaa vie.. Loppu " vesileluja" voi lainata paikan päältä, jos paikassa on, eikä ole just sillä hetkellä muilla lainassa.. Kellukkeilla jo läträä kummasti viikon!

Ei tietenkää oo pakko osallistua. Mutta siel saattaa saada kivoja uusia tuttavuuksia, joiden kans onkin kiv amennä yhdessä porukan ja ohjelman mukana.

Eipä ne kellukkeet paljoa tilaa vie ja sinällään halpa henkivakuutus, vaikkei niihin tietty voi täysin luottaakkaan. Mutta parasta pakata ne mukaan, ni on saatavilla silloin kuin tarttee.=)

Ei niihin järjestettyihin juttuihin tietenkään ole pakko osallistua. Me ei osallistuttu koskaan. Meidän perheellä on vain hyviä kokemuksia tuetuista lomista. Kylpylälomat ovat olleet oikein rentouttavia ja ohjelma ollaan keksitty ihan itse.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat