Vierailija

Seurakuntatalon kahdella sivulla on parkkipaikkoja. Toisella puolella noin 30 paikkaa, joista osa varattuja. Taloushallinnon edessä on 3 pysäköintipaikkaa, joissa ei ole mitään varattu-kylttejä eikä muutakaan osoitusta kelle paikat on tarkoitettu.Vein lapseni kerhoon aamulla klo 8.30. Kun tulin takaisin, oli tuulilasissa lappu, että parkkiruudut on tarkoitettu taloushallinnossa asioiville eikä päiväkerholasten vanhemmille. Mitä ihmettä, taloushallinto aukeekin vasta klo 10.00 eikä paikoissa tosiaan ole mitään rajoituslappuja. Lisäksi nämä taloushallinnon parkkipaikat ovat huomattavasti lähempänä ovea, joka johtaa kerhotiloihin.Soitin taloushallinnon ovikello ja oven taakse tuli joku nainen näyttämään sormella aukioloaikatarraa. Teinkö nyt tosiaan niin suuren synnin, että siitä piti ihan lappu laittaa? En tajua!

Kommentit (9)

Ap, et tehnyt väärin koska mitään osoitusta varauksista ei ole. Siellä on joku nipo muija kyttäämässä mielestään väärin parkkeerattuja autoja. Kysypä huviksesi seurakunnasta ketkä "saavat" autonsa siihen jättää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että joku oli laittanut lapun ikkunaan... Ja kysy kuka vastaa niistä parkkipaikoista ja vaadi laittamaan sinne pysäköintikielto lappu sitten, jos muut eivät saa pysäköidä.

Ilmeisesti jollain on ollut vaan huono päivä.

Meidän pihassa on vierasparkki, johon pihan känttypapat kyttääävät Minun vieraani tultiin siis meltä sisältä hätyyttämään autoansa siirtämään kun hän oli viipynyt meillä päivän. Vieraani kävi parkkeeraamassa autonsa lähipusikkoon ja tuo vierasparkki seisoi tyhjänä koko lopun vierailun ajan.

Summa summarum, meillä on siis niin, että vierasparkkiin ei saa parkkeerata autoaan pidemmäksi aikaa koska paikalle VOI tulla joku toinen vieras joka tarvitsee paikkaa. HUOH!

Korkeintaan siinä on yksi auto silloin tällöin ollut ja pysäköijä vastaava tapaus kuin minä eli viemässä isompaa hoitoon ja mukana vauva tai pieni sisarus.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat