Vierailija

niitä jotka on valmistettu puolassa? mä en jotenki saata antaa niitä lapselleni, varsinkin kun puolassa vasta käynyt kummisetä kertoi sen maaan hygieniasta... samaa tasoa kuin venäjällä, kuulemma...

Kommentit (10)

vähän erikoisempia lajeja bataattia yms mitä ei piltti bona purkeissa ole

mutta hyi minkä näkösiä mössöjä ne oli

lapsi ei todsellakaan ottanut kun lusikallisen niistä mistään ja sylki senkin

Niissä on hieman erikoisempia makuja, ei meidän napero jaksa syödä mitään mauttomia " perunaa ja lihaa" -mössöjä.

Pääasiassa meillä syödään kyllä ihan itsetehtyä ruokaa. Napero väänsi tänään hyvällä ruokahalulla munakoisoa, lampaanlihaa, sipulia, paprikaa, ja riisiä tomaattisen maustetun kastikkeen (chiliä yms) kera.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ihan oli siistiä ja hygieenistä. Ruoka oli joka paikassa hyvää ja edullista. Mutta meidän nirppanokka ei tykännyt Muksu-ruoista. Syö muutenkin vain paria eri purkkiruokaa.

Itse kävin lapsen kanssa kesällä Varsovassa ja ei voi kuin kehua sen kaupungin siisteyttä! Esim. vessat ja lastenhoitohuoneet olivat aivan toista tasoa kuin Suomessa! Missään ei haissut kusi eikä kakkavaipat toisin kuin täällä. Ja kaiken lisäksi nuo em. tilat olivat ilmaisia. Asia voi tietysti olla muualla päin Puolaa toisin, mutta tuo Varsova ylätti kyllä siisteydellään!Ja eiköhän isot lastenruokafirmat valvo tiukasti ruokiensa valmistuspaikkoja vaikka ne sijaitsisivat missäpäin maailmaa tahansa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat