Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuulin viime viikolla eräältä vanhemmalta että lastemme koulussa on ollut täitä. Mitään ilmoitusta ei ole koululta asiasta ullut, mutta koulun ovessa oli ollut lappu. (Kuka vanhemmista käy lasten koulun ovella lukemassa?) Niin sitten kävi, että kun tutkimme lastemme päät, niin täitä löytyi meiltäkin kolmelta koululaiselta.Eikö koululta enään nykyään tule ilmoitusta jos täitä on havaittu? Nehän on niin huomaamattomia että niitä ei ihan välttämättä normaalilla hiusten harjaamisella huomaa. En olisi tajunnut niin tarkkaan tutkia jos en olisi sattumalta kuullut asiasta.Laitoin tiedon kaikille opeille, mutta yhdestä luokasta ei reagoitu mitenkään, toisesta ope kertoi että kertoo oppilaille asiasta. Kysyin tytöltä, että kertoiko ope, niin ei ollut kuulemma kertonut ja kuka lapsista muistaa asiasta kotona kertoa? Kiva saada täit takaisin, kun varmasti niitä aika monella koulussa on eikä vanhemmat tiedä asiasta.Mitä mieltä olette, voinko vaatia opeilta, että laittavat laput kotiin asiasta? Ei oikein voi lapsia koulusta poiskaan pitää täiden takia, mutta on aika iso työ jos niitä uudestaan löytyy. Viikonloppu meni täi asian hoidossa meidän perheeltä ja vielä viikon ajan täytyy kammata täikammalla joka päivä hiukset läpi ja tarkkailla ettei munia ole jäänyt.

Kommentit (2)

Että täit ovat jokasyksyinen riesa koulussa. Me ollaan muutettu tänne (Vantaalle) aika vasta ja ei kyllä aikaisemmassa koulussa ollut täitä joka syksy. Miten teidän muiden koulussa? Vai onko meille käynyt hyvä tuuri, että ei ole tarttunut vaikka on ollut joka syksy toisessakin koulussa?ap.

Kysynpä näin: Kuinka monen lapsen koulussa on tänä syksynä ollut täitä liikenteessä? Onko siitä ilmoitettu kotiin vai kuulitko muualta asiasta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat