Seuraa 

Olen yrittänyt etsiä karvavuori Tepsuja (niitä missä nallen kuva sivussa, nauhat, ei vetoketjua) PK-seudulta. Ainakin Stockmannille on tullut täksi syksyksi. Prismoissa ja sokoksissa oli viime keväänä, mutta ainakin nyt isoimmat koot oli 24 (ja niihin ei siis ole tullut näitä kenkiä ollenkaan täksi syksyksi!?!). Stockannilta löytyisi koko 25, mutta tarvitsen myös koon 27. onko joku nähnyt noita isompia kokoja?

Kommentit (5)

Soitin tehtaanmyymälään ja ruskeita on saatavilla kumpaakin kokoa. kokoon 26 asti on sitä nallen kuvallista nauhoilla ja 27- sitten samalla lestillä oleva kenkä missä myös vetoketju sivussa. Tarkempi mittailu osoitti, että meille tarvitaankin koot 25 ja 26, joten periaatteessa voisin löytää kaupastakin. Mutta tuolla Tepsujen tehtaalla oltiin kyllä niin ystävällisiä ja palvelualttiita, että pisteet heille!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sain todella hyvää palvelua (kaksi vuotta sitten samasta numerosta tuli tyly vastaus). Nyt sain lapsille tilattua postiennakolla talvi-Tepsut :) Hintakaan ei ollut minusta postikuluineen mikään paha, en tosin tiedä mitä hintoja tehtaanmyymälässä paikanpäällä on.Meille tulevat koot 27 ja 29, tosiaan sitä mallia missä on myös vetoketju sivussa (eikä enää nallenpäätä somisteena kuten pienempien kengissä).Olipa mukava yllätys miten helposti sain mieluiset kengät tänne pienelle paikkakunnalle, mistä ei vastaavia kaupasta löydä.

ostin silloin tehtaanmyymälästä kokoa 30.

Ja jotenkin kuvittelisin, että noiden talvikenkien värit (punainen, sininen, musta ruskea) olisi "ikuisia" kun ei sävytkään vaihdu.

Neuvoisin minäkin soittamaan valmistajalle ja kysymään, liikkeistä kun monet eivät edes tiedä että isoja kokoja ylipäätänsä saa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat