Vierailija


Sirkus Caliba vierailee lähikoululla tänään illalla, ja ajattelin, että jospa tänä vuonna mentäisiin katsomaan sitä Finlandian sijaan. Eli kantsiiko, vai meneekö rahat ihan hukkaan? Millaisia kokemuksia? Pääasia, että siis lapset viihtyy ja tykkää.

Kommentit (13)

mitä haluat tietää?meill' lapset 5 ja 7 vee tykkäs. tosin ei olla ennen sirkuksessa oltu. parasta oli kuulema pellet. minua hieman sääliutti koko touhu, oli jotenkin köyhää.. mutta ihan kunnioitettavaa että jaksaavat tehdä tota hommaa, ja niin kaukaa tulevat.poni oli, ja koiora ja pari kissaa. taikatemppuja muutama ja muita temppuja. nuoralla kävelyä yms. minua aina tempuissa pelotti että epäonnistuvat, oli niin epävarman oloista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aika kallis. Jotenkin " kotikutoinen" meininki. Vaatimaton todellakin, jos vertaa Finlandiaan. Opetetut koirat esiintyivät. Koirilla taisi olla vaatteet päällä, esittivät olevansa koulussa tms.. se oli minusta vähän ankeaa koiria kohtaan. Väliajalla ilmaiset kahvit.

Antaisin arvosanaksi 6-7/10. Menetteli.

Likaisen ja nuhjuisen oloinen koko sirkus. Työntekijöistä huokuu tylsistyneisyys. Väsyneen oloista sakkia. Puhuvat niin surkeeta suomea ettei meinaa tolkkua saada. Pelle vetää tupakkaa esityksessään posket lommolla. EN mene toistamiseen.

Mutta jos Calibia tulee ihan kotinurkille, eikä viitsi Finlandiaan lähteä johonkin kauemmas, niin pienille lapsille Calibiakin on ihan kiva. Mutta jos noihin kahteen on sama matka, niin Finlandia on kyllä 10 X parempi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat