Seuraa 

Suositelkaa hyvää talvihaalaria kohta 1-vuotiaalle tytölle, joka on aika isokokoinen. Pituus on nyt 76 cm ja painoa vähän päälle 12 kg. Hänellä on nyt syyskäytössä keväällä ostettu Rasavilin välikausihaalari ja se on kokoa 80. Haalari on tällä hetkellä juuri sopivan kokoinen, kasvunvaraa ei ole pituussuunnassakaan. Tytöllä on pitkä selkä ja vaatteissa selkä-peppu -mitta jää useimmiten ekana lyhyeksi.Eli antakaapa vinkkejä mitoitukseltaan hyvästä haalarimerkistä ja koosta. Rasavil on mielestäni aika nafti mitoitukseltaan ja ulkonäkökään ei hirveästi miellytä. Muuten kyllä hyvä.

Kommentit (5)

Haalari meni koko talven, tosin oli jo hirmu pieni (lahkeet lyhyet) maalis-huhtikuussa. Muuten kokovalinta osui nappiin, luulisin, että 92 olisi ollut ihan liian suuri.

Meillä nyt, tasan vuosi myöhemmin, tytttö painaa saman 12 kg, vaikka pituutta on tullut 15 cm lisää. Kun lapsi hoikistuu, mystisesti pää-perämittaltaan pienet vaatteet alkavat mahtua taas. Muutenkin suurin osa pituudesta on tuntunut tulleen kinttuihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

77 cm 10,5 kg, ostin talveksi 86 cm Reimatecin babymallin haalarin, kun sen pitäisi olla mitoitukseltaan väljä. Toivottavasti se riittää :) Meillä nyt käytössä 80 cm Travallen Remu ja hyvin sopii, mutta ei siinä kyllä pituussuunnassa kasvun varaa enää ole. Toivottavasti se riittää :)Mietin kyllä, että se 92 cm:kin olisi voinut olla, mutta toisaalta ikävä, jos haalari on iso , kun pienen liikkuminen muutenkin on vähän kömpelöä. Tässä vuoden iässä kasvu yleensä hidastuu näillä spurttaajillakin. Ja kun lapsi alkaa kävellä ja juosta niin moni hoikistuu. Meillä ainakin hoikistui juuri kävelemään lähtemisen myötä. Haeskele joku kasvukäyrä ja seuraa sitä saman verran kekiverron yläpuolella niin saat ehkä jonkin käsityksen. Toivottavasti oli mitään apua tästä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat