Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Jos ei ole työtä, voi aina kouluttautua uudelleen.Parisuhde ei pääse mättämään, jos oikesti viitsii sitä hoitaa. Ulkonäköön pätee sama juttu.Pienelläkin taloudellisella suunnittelulla ja ennakoinnilla ei ajadu vaikeuksiin velkojen kanssa.Elämä on itsestä kiinni surkimukset!Kommentit (8)

aikuiselta tarkoita sitä, että pitäisi osoittaa toisia kohtaan ymmärtämättömyyttä ja kovuutta. Elämäntarinoita on monenlaisia. Itse ainakin tajuan ettei kaikki päähän potkitut saa koskaan elämäänsä raiteilleen. Siksi on tuettava ja autettava etenkin kun siihen on varaa itsellä monella tapaa: psykologisesti, taloudellisesti tms. Ei kaikkiin ongelmiin ole edes olemassa ratkaisua saatikka niin että yhtä oikeaa ratkaisua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olisipa jokainen oman onnensa seppä, mutta kun ei ole. Auttaisipa pinnistely ja ponnistelu kaikissa asioissa, mutta kun ei auta. Ap on varmaan kokoomuslainen lääkäri, joka hoitaa mielestään pelkkiä luusereita, jotka ovat hoitaneet asiansa niin huonosti, että ovat vielä kaiken muun surkeilun lisäksi menneet sairastumaan!

Et pärjää töissä. Luulet että vika on väärässä alassa. Vaihdat alaa ja menet töihin. Et pärjää töissä. Luet positiivisen ajattelun ja muun itsehoidon oppaita. Ravaat joogatunneilla. Luulet että työ on liian stressaavaa. Vaihdat alaa, menet epätoivoissasi ns. roskaduuniin jossa ei tarvita koulutusta. Edelleenkään et pärjää. Juokset psykologeilla, terapeuteilla, syöt lääkkeitä, ei auta.SATTUMALTA tajuat, että sut on koko ajan diagnosoitu väärin ja sulla on mielisairaus, johon ei auta käyttämäsi väärät lääkeet eikä terapia.Että näin. Oikeasti ihmisellä ei usein ole AAVISTUSTAKAAN mikä niitten elämässä mättää ja kaikki yritykset korjata tilanne johtaa vaan entistä pahempaan allikkoon!!! Siksi.

ei ole ilmeisesti koskaan ollut kovanonnen kierteessä itse..

Meilläkin oli vuosi sitten KAIKKI ok ja enemmänkin..

Nyt on takana oikeuskäsittely, tulossa ehkä miehen irtisanominen, läheisen erittäin vakava sairaus, oma terveys reistailee ym. ym.Mitään näistä meidän asioista ei olisi voinut hoitaa " järjestelemällä" ..Mutta ei tämä meitä lannista.. kahta kovempaa yritetään eteenpäin.

On yksi tie ja ja se on ylöspäin!

Esimerkiksi tuo parisuhde. Vaikka tekisit itse sen eteen kuinka paljon hyvänsä töitä, ei se auta, jos se toinen osapuoli ei yritä yhtään (on esim. alkoholisti, väkivaltainen, narsisti tms.)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat