Vierailija

Täällä suomalainen muslimi voi yrittää vastata kysymyksiinne:)Tuskin kukaan oikeasti ajattelee, että ollaan sharialakia tänne ajamassa? Jos välttämättä haluaa kuulua sharialain piiriin, niin voihan aina muuttaa vaikka Saudiarabiaan.Kyse onkin nyt siitä, että muslimit haluavat oman puolueen, onhan täällä uskonnonvapaus. Miksi siis kritisoida yhtä puoluetta, mutta ei esim. kristillisdemokraatteja? Jos kerran yksi uskonnollinen puolue sallitaan, niin miksi ei toista?Ja muistutan, että Islamilaista puoluetta ollaan perustamassa, koska suomalaiset muslimit kokevat tarvitsevansa sellaisen. Suomihan on vapaa maa, jokaisella on oikeus mielipiteeseen.

Sivut

Kommentit (30)

mutta myös islamissa näkyy trendi, että kansa sekularisoituu. Todennäköisesti tällaista sekularismia tulee olemaan yhä enemmän ja enemmän, monet muslimimaathan ajautuvat siihen jos eivät ole jo ajautuneet.

Hadithkin sanoo että muslimit tulevat olemaan kuin meren vaahto (määrältään suuri, voimaltaan heikko)

Esimerkiksi Turkissa on islam ja valtio erotettu toisistaan jo aikoja sitten. Suomessa kirkko ja valtio kulkee edelleen käsi kädessä.Vierailija:

Lainaus:


Uskonto sanelee lait. Se ei sovi Suomeen. Meillä on sananvapaus ja uskonnonvapaus, se sallii teidänlaistenne hihhuleidenkin toiminnan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muistan sen, koska aika lailla hätkähdin tuon kuullessani. Täällä on sentään voimassa suomalainen lainsäädäntö, eikä mikään muu puolue ole ilmoittanut haluavansa sen kaatamista. Kyseessähän on jo laillisen yhteiskuntajärjestyksen vastustaminen!Mitä meille naisille sitten sharia-laki merkitsisi, en uskalla edes spekuloida.

sharia-laki on yksi puolueen ajamista asioista? Siis jos kerran sitä ei tosissaan ajeta? Sharia-laki sellaisena jona sitä monissa maissa uutisten mukaan toteutetaan, ei kyllä sovi ainakaan minun (länsimaiseen) näkemykseeni oikeudenmukaisuudesta.Voisitteko listata tähän tärkeimmät sahria-lain pääkohdat? Siis tyyliin miten suhtautuu ihmisen vapaaseen tahtoon, ihmisoikeuksiin, yksilön oikeuksiin, naisten oikeuksiin, yksilön velvollisuuksiin yhteiskuntaa kohtaan, uskonnonvapauteen...kyselee kiinnostunut

ja shariasta yms, kun kukaan ei ole mikään oppinut eikä kannattajakortteja olla edes kerätty.t toinen suomalainen muslimi, joka on äänestänyt Tarja Halosta ja vasemmistoa.

Tai ei ainakaan pitäisi olla. Heitetäänkö meidät takaisin keskiajalle, jolloin uskonto sääteli ja määräsi myös maallista elämää. Tai sitähän tapahtuu edelleen muslimimaissa, joissa vanhoillisen uskonnon ahtaat säännöt jyräävät kaikilla elämänalueilla.Tottahan ulkomaalaiset saavat ajaa oman asemansa parantamista. Mutta se ei ole hyväksyttävää, jos ruvetaan vaatimaan naisen alistamista ja muita järkyttäviä sharia-lain säännöksiä yhteiskuntajärjestyksen perustaksi ja meidän muidenkin elämää turmelemaan.Vierailija:

Lainaus:
Kyse onkin nyt siitä, että muslimit haluavat oman puolueen, onhan täällä uskonnonvapaus.
Vierailija:

Lainaus:


sharia-laki on yksi puolueen ajamista asioista? Siis jos kerran sitä ei tosissaan ajeta?

kyselee kiinnostunut
hyvä tietää jos niin. En sitten allekirjoita kannattajakorttia.

Koulujakin käydään ulkomaisten avustusten turvin ja köyhät ihmiset kuolee kadulle. Miksi haluaisimme muuttua hyvinvoivasta demokratiasta kehitysmaaksi?

Vierailija:

Lainaus:


Ja mitä vikaa on yhteiskuntajärjestyksessä? Sen perusta on hyvinvoiva perhe.
Vierailija:

Lainaus:


Tulevaisuudessa kuitenkin Islam tulee olemaan valtauskonto suomessakin, joten totutelkaa ajatukseen.

Ette voi (tai ehkä ette uskalla) sitten enää pettää, ryypätä ja rällästää entiseen malliin. Hyvä niin!
Jotenkin tulee vähän rusinat pullasta -fiilis. Eikö jo sharian aiheuttama yhteiskuntajärjestys anna aihetta epäillä koko uskontoa. Jos ei, niin miksi ei.

Muslimi ei voi kieltää uskoaan ja kääntyä esim. kristityksi tai ryhtyä ateistiksi. Kääntymisestä rangaistaan kuolemalla.Naisen todistuksen arvo oikeudessa on vain puolet miehen todistuksesta. Mies saa avioeron sanomalla kolme kertaa " haluan erota" . Jos nainen haluaa erota, se on vaikeampaa. jne jne.Tätäkö te suomalaiset muslimit oikeasti haluatte Suomeen?

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


sharia-laki on yksi puolueen ajamista asioista? Siis jos kerran sitä ei tosissaan ajeta?

kyselee kiinnostunut
hyvä tietää jos niin. En sitten allekirjoita kannattajakorttia.
Näin minä ainakin ymmärsin. Tosin kuuntelin kyllä hieman sivukorvalla, kun söimme samalla aamupalaa. Korjatkoon joku, jos olen väärässä. Voihan sitä kysyä niiltä kannattajakorttien kerääjiltäkin.

ettei vika ole islamissa vaan ihmisissä ja kulttuurissa. Näinhän muslimimaiden naisten karseaa osaa selitellään meille turmeltuneille ja rappiossa oikeasti kärsiville länsinaisille. Heh.

Vierailija:

Lainaus:


Miksi siis kritisoida yhtä puoluetta, mutta ei esim. kristillisdemokraatteja? Jos kerran yksi uskonnollinen puolue sallitaan, niin miksi ei toista?


Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat