Vierailija

Mitä luulette, saako korotettua hoitotukea lapsesta jolla on yökastelua (joka yö), pölypunkkiallergia sekä astma? Lapsi vajaa 6v. Yökasteluun siis yleensä saa yksinään hoitotuen samoin kun astmaankin mutta saakohan hoitotukea korotettuna kun on molemmat?

Kommentit (8)

En osaa nyt ihan tuosta sanoa mutta meillä on 8v lapsi joka saa alinta hoitotukea ja hänellä on astma, laajat ruoka-aineallergiat, vaikea atooppinen ihottuma, infektiokierre ja fess-leikkauksen jälkitila. Ilmeisesti riippuujotenkin lapsen iästä. Kaipa luulevat, että tenava osaajo hoitaa itsensä kun on jo koulussa : /.Unohdin mainita eläin ja siitepölyallergiat jotka rajoittaa vielä elämää.

varsinkaan pölypunkkiallergiaan(itsellänikin on)

Ootko käynyt lääkärissä tuon yökastelujutun takia?

Siihenkin on keksitty jotakin hälytinpatjoja/lääkkeitä yms..

mun tietääkseni niitäkin piti käyttää jonkin aikaa ennenkuin saa tukea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikä allergioihinkaan kovin helposti.Yökastelua on hoidettu ja sen puoleen on selvä että siitä saa hoitotuen (isoveli sai keväällä vuoden takautuvan tuen yökasteluun).Mietin vaan kun on 2 dianoosia joista kummastakin tuon ikäinen on oikeutettu hoitotukeen niin mahtaakohan sen saada korotettuna...?T:Ap

Saimme pari vuotta alempaa tukea, koska en jaksanut taistella lapseni puolesta. Nyt tuohon taisteluun sain apua kehitysvammahuollolta.Saatat sinä saada ylempää, mutta varaudu kunnon paperisotaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat