Vierailija

ei ainakaan vielä saa kirjoittaa. Sekaisinhan ne sitten koulussa menee... Kyllä meillä olisi tuolle liiville käyttöä ekaluokan jälkeenkin ja kyllähän se likaantuu ym.

Kommentit (13)

Heijastinten teho heikkenee pesussa. Hiljattain ostamassani liivissä lukee, että max. 15 pesukertaa (siis standardi sallii, toki voi kestää enemmänkin).Toki liivin voi ostaa itsekin, ei maksa paljoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" Että kun edellinen oli käyny pieneksi, niin onpa hyvä kun saadaan koulusta uudet tilalle." Voi jukoliste mitä yhteiskunnan elättejä täällä taas on. MENE KAUPPAAN JA OSTA ITSE LAPSELLESI LIIVI!!! Sitäpaitsi, jos liivit on koulun rahoilla ostettu, niin ymmärrän hyvin, ettei niitä anneta omaksi. Koulujen rahat on niin vähissä, hyvä, kun lyijykyiniä on varaa ostaa, että miksi koulun pitäisi kustantaa (tai minkään yrityksenkään) lapsellesi turvaliivit. Kivahan se on, että joku kustantaa, mutta en ymmärrä näitä vanhempia, joiden mielestä kaikki asiat pitäisi jonkun muun heille maksaa.

Jos sille kerran on käyttöä nyt ja vielä ekaluokan jälkeenkin?

Liivi on varmaan sitten koulun omaisuutta ja teillä vaan lainassa, kuten koulukirjatkin. Ei niitäkään saa pitää jos niistä sanotaan että ne täytyy palauttaa, vaikka niille miten olisi vielä tarvetta.

Meillä kyllä oli omaksi, ja valmiiksi oma nimi kirjoitettuna.

Sponsorien mainoksia täynnä, mutta mitä se käyttöä haittaa?Minusta hassua tuo laina, ennemmin ostan oman. Meillä onkin yksi, mutta se on niin valtava, että taitaa olla sopiva vasta yläasteella (ei saatu sillä reissulla Anttilasta pienempää). Miten sen saa pysymään siistinä seuraavalle käyttäjälle?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat