Vierailija

Kommentit (3)

ja oire oli jatkuva kakka -- pahanhajuinen, melkein kupliva lieju, jota tuli noin puolen tunnin välein... viisiviikkoisena diagnoosi oli selvä ja saimme lausunnon. Imetin kaksi vuotta -- oli tehokas karkista vieroitus itselleni kun olin alun munattomalla, maidottomalla ja viljattomalla dieetillä -- jäi siis karkit, keksit, leivonnaiset, jäätelöt automaattisesti. KUn lapsi oli vuoden, sain kauran takaisin ja siitä hiljalleen kaiken muun paitsi maidon ja munan. Nyt lapsi kaksi ja puoli ja vielä saa altistuksessa hurjan reaktion maidosta (rakkula iholle). Muut allergiat ovat onneksi jo ohi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Halusi olla rinnalla koko ajan (siis oikeasti _koko ajan_, elämä oli yhtä imetystä vaan), nukkui vain hetkiä ja itki jos ei ollut rinnalla, kakka oli vihreää ja limasta ja iho meni rikki jaloista ja poskista.

Kasvu hidasta.

Epäilyt heräsivät mulla kun lapsi oli 4kk, selvisi altistuksessa kun oli vähän vaille 6kk. Siellä tutteli-sively iholle aiheutti vesikelloja, eli oli pahasti allerginen.Nyt on jo yli 2v eikä enää allerginen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat