Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eikös ne tehdä niin että laitetaan vain pannulle ja paistetaan omassa nesteessään ja sitten kaadetaan neste pois ja laitetaan rasvaa ja paistetaan ja sitten tehdään kastike. Mutta millainen kastike? Kermaa on mutta haluaisin vähän paksumpaa kastiketta kuin pelkkää kermalitkua

Kommentit (4)

En mä ainakaan tekisi mitään muuta kuin kanttarellit pannulle, sipulia joukkoon. Hiukan ruskitaisin ja sitten kerma joukkoon. Oleellista on nimenomaan keittää kastike kasaan, kyllä se siitä saostuu riittävästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat