Vierailija

Outo ongelma ;-), löysin siis kotoa pillerinpuolikkaan. Osaisiko joku sairaalassa/apteekissa töissä oleva tai muuten asiasta tietävä auttaa?

Pillerin puolikas on pienestä pyöreästä pilleristä, tasainen, valkoinen, ei kiillä ja siinä on teksti O R N.Epäilen, että se on mummolta tipahtanut Diapamin puolikas, sillä hän oli vastikään täällä ja käyttää unilääkkeenä puolikasta 5 mg:n diapamia. En ilkeäisi kysyä häneltä itseltään (on alkamassa lievästi dementoitua ja hermostuu) mutta haluaisin palauttaa lääkkeen jos se on hänen, koska on äärimmäisen tarkka ihminen (ja tuon dementian alun takia voi epäillä varkauttakin tms.).Ja jos se ei olekaan mummon lääke niin sitten olen vielä enemmän ihmeissäni...Kommentit (11)

mutta silloin ainakin ne olivat joko vaaleanpunaisia tai vaaleansinisiä, riippuen vahvuudesta.Mutta voihan niitä olla muidenkin valmistajien rinnakkaistuotteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valmisteen kuvaus 5 mg tabl. valkoisia tai melkein valkoisia tasaisia, viistoreunaisia, jakouurteellisia tabletteja, halk. 7 mm, 5 mg tabl. koodi ORN 12

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat