Vierailija

pientä kuumetta jo kaksi viikkoa mutta ei mitään korvissa, keuhkoissa, kurkussa. ei nuhaa, yskää yms.Pissa oli puhdas ja verihiutaleet ja hb hyvät.Imusolmukkeet on turvonneet kaulalla ja nivusissa.Mitä tämä voi olla?! Huomenna saadaan tarkemmat labratulokset, joista lääkäri sit soittaa, mutta olen huolesta sekaisin ja kaikki arvaukset olisi kiva kuulla!Ai niin, yleiskunto hyvä, mutta ruokahalu huono.

Kommentit (13)

taitaa olla itsepoppinut tohtori liikeellä. Kyllä virustulehduksetkin nostavat CRP arvoa, yleensä kuitenkin niin, että vakavissa bakteeritulehduksissa CRP nousee selvästi enemän kuin virustulehduksissa. Mononukleoosi tai esim adenovirus infektio varmaan hyvä veikkauksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta lisäksi kurkku oli täynnä valkoisia peitteitä, niin ja imusolmukkeet turvonneet. kokenut lääkäri onneksi osasi tehdä oikean diagnoosin ja todellakin virus nostaa crp:tä, joskaan ei niin rajusti kuin bakteeri.

Luin tuosta mononukleoosista ja sehän se saattaa ollakin, kun se kerran usein pikkulapsilla voi olla lievä. Meillä lapsella tosin ei ole kurkkukipua... No täytyy huomenna kysyä vielä lääkäriltä tästä, jos ei kokeista jotain muuta ole ilmennyt, että pitäisikö ottaa epstein-Barr testi..T:ap

poikkeuksiakin on. mun tytöllä on ollut pahasti märkivä poskionteloiden tulehdus alle neljävuotiaana! todettiin nielurisojen leikkauksessa. sitä ennen toistuvasti tulehdusarvot koholla eikä mitään syytä ikinä löydetty kun poskionteloita ei tutkittu kun ei niin pienillä niitä pitäis olla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat