Seuraa 

Tytölle tarvisin jotkin vähän paremmat talvisaapikkaat tai muut vastaavat jotka sopisivat mekkojen ja villakangastakin kanssa. Kovin kalliita en haluaisi ostaa kun käyttökertoja tulee vain muutamia. Olisiko vinkkejä kivoista ja edullisista kengistä kokoa 25-26??? Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (10)

Joo, ne oli ne missä oli varressa perhoskuvio ja sellaista pitsikuviointia. Varsi on melko kapea. Meidän neidillä on varmaan ihan keskiverto normaalit pohkeet ja hyvin menee jalkaan. Mutta jos on kovin pulleat jalat, niin sitten saattaa tiukkaa tehdä. Myyjän mukaan ei kenkiä tarvitse suojaa millään aineella ja pyyhkiessä pitäis lian irrota. Musta toi pohja näyttää tosi hyvältä ja tukevalta:)

En vaan tiedä siitä edullisuudesta.Minulla kävi tuuri, kun oltiin Espanjassa alennusmyyntiaikaan. Tietysti lähtöhinta oli halvempi, mutta saapikkaiden loppuhinnaksi jäi vain 20 e. Heillä on kuitenkin todella kauniita nahkasaapikkaita ja uskoisin, että sieltä löydät etsimäsi. Hintaa voisi suomessa olla jotain 69 e.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Pyörähdin eilen Prismassa ja kivannäköisiä hienostelukenkiä oli muutamaa mallia. Esim. viininpunertava mokkasaapas, jossa jotain koristeluja ja hinta taisi olla alle 30¿. Ja beiget kengätkin muistaakseni oli. Varmaan jotain muitakin, mutta koska ei ollut ajankohtaista itselle, niin en katsonut " sillä silmällä" .

Euromarketeissa on yleensä ollut ihania Melanian talvikenkiä, sekä tytöille että pojille. Siitä vielä ihania kenkiä, että täyttävät hyvän kengän kriteerit, joten voi pitää vaikka miten paljonkin.

Mietin tässä käskenkö kaverini ostaa tuollaiset ruskeat saappaat tytölle joissa on perhoskuvio. Onkohan nuo miten laadukkaat? Oliko varsi leveä vai kapea lapsen jalkaan?Heikk@:

Lainaus:


Ostin juuri alkuviikosta neidille ihanat ruskeat saappaat kokoa 26. Hintaa oli 34 euroa. Kiva malli ja ihanan paksu vuori
Unohdin mainita että Tampereen seudulta (tai Porista) tarvisi olla, joten ikävä kyllä Zaraa ei täältä löydy, mutta muut vinkit käyn katsastamassa ja lisääkin saa antaa! Mulla ei pälkähtäny ollenkaan päähän että esim. marketeistakin saa kenkiä:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat