Vierailija

Olisin kiinnostunut mieheni naimisesta vyödildolla peppuun. Olen puhunut siitä miehelleni ja hänkin on hieman kiinnostunut siitä. Onko kenelläkään kokemusta ja neuvoja?

Kommentit (9)

Pakko saada. Mulla on unelma, että saan kunnolla jyystää tota ukkoa. Pitää juottaa se ekalla kerralla, koska muuten ei anna tehä mitään. Nyt se on kyllä kyllästyny mun jatkuvaan vonkailuun joten pitää pitää taukoa. Hitto kun olis tyrkyllä yks tosi komee atleetti ja alkaa tekee sitä jo syntisesti mieli...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Provoiluahan tämä mutta täytyy sanoa että pistät ukon sellasiin asentoihin missä ite saat nahkadildoa ja käytät reippaasti liukkaria peppuun ja dildoosi.Apteekista saa 20 ml lääkeruiskuja ilman terävää neulaa joita voi työntää peppuun jotta perä olisi märkä syvältäkin.Mukavia hetkiä

Ehdotin sitä itse miehelleni, joka on vallan avomielinen seksin suhteen ja on kartuttanut leluvarastoamme kivoilla ylläreillä. Mulla on aina ollut mielesäni fantasia päästä panemaan miestä kunnolla takaa päin. Mies innostui heti ja hankimme sen.Ekaa kertaa käytimme sitä pienesä hiprakassa, niin että oltiin molemmat rentoja. Mies nautti kovasti, mutta sanoi jännittäneensä ehkä hieman liikaa eli ei lauennut. Musta oli ihanan hallitseva tunne vedellä miestä vaikkemme harrastakaan mitään SM-tyylisiä juttuja.Kiva lisäpiristäjä seksielämässämme, suosittelen!n. 40 v

1. Hommaa hyvät valjaat, esim. Terra Firma SinCitystä.

2. Hommaa pieni dildo, noin 15 cm * 3 cm paksu. Leveä kanta että saat kiinni valjaisiin. Esim. Carbona -dildo Hotlipsistä.

3. Pyydä miestä huolehtimaan että peppu on sisältä puhdas, eli ensin normaalisti pöntöllä ja sitten suihkulla/sormella loput.

4. Reilusti hyvää liukkaria dildolle ja sormella peppureiän seinämiin.

5. Paras asento on aloittaa kontallaan.

6. Miehen kannattaa olla aluksi korostetun rento, totutella tunteeseen. Nautinto tulee muutaman minuutin panemisen jälkeen. Miehen ei tarvi lähtökohtaisesti tehdä muuta kuin nauttia...Kivaa vaihtelua ;)

kyllinkova

uskomaton väite että jos mies haluaa oman eukon roplaavan peräänsä , haluaa hän oikeasti panna naapurin ismoa!! haluaa siis mies samalla panna lapsia jos haluaa vaginaa , ja jos hän nuolee vaginaa haluaako hän siis juoda virtsaa koska sitähän tulee samasta lähteestä!!! eiköhän sovita että homomies oleilee miehen luona asuen , jotain sexiä harrastaen , muu on näiden tuulipuku pirkkojen omia yläpään kireyksistä johtuvia oireita , lääkkeiden syöntiä ja harrastusten puute , myös lievää salapoliisin vikaa ymymym , minun einaria ei peräpäät kiinnosta , silti einaria kiinnostaa ainoastaan peräpää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat