Vierailija

tarkoitus olisi ostaa 11 kk ikäiselle 80 cm haalari talveksi, enkä viitsisi kyllä laittaa yli 100 euroa Reimateciin, kun tuon ikäinen ei istu koko päivää lumessa, vaikka päiväkotiin onkin menossa talvella...joku kosteussuoja on kuitenkin hyvä olla sillä äp-halari on siltä osin " surkea" ....

Kommentit (16)

Ei ole mitään järkeä ostaa yli satasen haalaria kenellekään..Omasta mielestäni. =) Jonathan, Remu ja Lassietec ovat ihan hyviä haalareita kaikki!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta lämpimyydestä olen eri mieltä. Meillä reimatec on ollut yksi lämpimimmistä haalareista ellei se lämpimin. Lapsella ei ole koskaan ollut kylmä reimatecissä, vaikka välissä on ollut kovimmilla pakkasilla vain villavälihaalari (ja alla siis puuvillakerrosto + collegepuku)

-20 asteessa pitempikin ulkoilu sujuu ihan hyvin. Ja villavälihaalari piti pukea vasta -10 asteessa.

kyllä reimatec paljon parempi on. Ja Reimatec kestää kulutusta paremmin. Jonathanissa miinuksena myös vähemmät säätömahdollisuudet mm. vyötärössä ja hihansuissa. Mutta toisaalta sitten varsinkin välikausijonathaneissa on ollut paljon reippaampia värejä kuin Reimatecissä.Mutta osta vaan vauvalle talvihaalariksi Jonathan, pärjää sillä varmasti hyvin. Meidän 3v:lla on ollut välikausihaalarikin Jonathania. Polvet kuluivat kyllä törkeän näköisiksi, kun sattuin mahtumaan pojalle kaksi kevät-kesää. Mutta toimi kuitenkin ihan ok.

kaverin lapsella oli normaali lumikelillä lapsen vaatteet kastuneet ihan läpi ja oli valittanut haalarista tehtaalle ja näin oli vastattu.Ei osteta edelleenkään Jonathania tästä syystä

Lapsi laski talvella jäisellä liukumäellä monet monet kerran, eikä haalariin tullut juuri minkäänlaista kulumaa. Ihan priimakunnossa on tuolla kaapissa vieläkin. Piti loskat ja lumet ja pakkaset -ihan kaiken. Lisäksi oli todella kaunis kuosi. Toisin kuin Reimatecit minusta olleet viime vuosina tosi synkän värisiä. Ja jotenkin kankeita.

Tosi hyviä ovat Jonathanin puvut meillä olleet. Nyt ostin vaihteluksi Remun ja saas nähdä onko hyvä.Reiman puvut ovat minustakin vaikuttaneet aina tosi ohuilta (vrt. vaikka Lassietecin pukuun).

Tuo Lassietec on muuten myös ollut sikahyvä puku, ja halpa.

Tavallinen Reimatec ei ole erityisen kestävä, ei ainakaan eteläisen Suomen vähälumisissa oloissa. Helposti kuluu polvet tai peppu puhki. Sama pätee myös Jonathanin haalareihin kestävyyden suhteen.Jos haluaa oikein kulutusta kestävän haalarin joka ei kuitenkaan päästä vettä suoraan läpi niin valintana parhaita olisivat Lassien g-tech (vuoden puhkikulumattomuustakuu!), Reiman Peuhari, Jonathanin cordurahaalari.Jos sitten ajatellaan tuollaista vuoden ikäistä joka ei vielä kovin paljon remua, mutta tarvitsee kyllä kosteussuojapuvun niin siinä kosteussuojassa ei ole minusta mitään eroja näiden kahden merkin välillä.En ole oikeasti koskaan tajunnut miksi kohkataan Reimatecin kaikista teipatuista saumoista kun vettä ei ole koskaan Jonathanitkaan läpi päästäneet vaikka kaikkia saumoja ei olekaan teipattu. Melko kallista teippiä minusta (?!?). Yhden Reimatecin jälkeen palasimme takaisin Jonathanin ja Lennen haalareihin koska Reimatecit eivät osoittautuneet yhtään sen paremmiksi haalareiksi kuin Jonathanit ja Lennet.Jonathanin 92cm haalari kahdella pojalla. Edelleen on todella hyväkuntoinen puku. Tulevalle talvelle olen ajatellut ostaa taas Jonathanin pukuja lapsille. Suosittelen!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat