Seuraa 

Siis nyt on muutamana viime päivänä tuntunut useana kertana päivässä jotain pientä kuplintaa tai kutittelua tai miten sitä kuvailisi.. (ehkä kuin silmän elohiiri mutta epäsäännöllisempi?)tuntuu ihan alhaalla, tuossa missä on karvoitustakin vielä.En usko että nämä liikkeitä vielä ovat, mutta omituista pienenpientä möyrintää. Liittyyköhän jotenkin raskauteen?

Tokaa odotan, mutta en silloin muista huomanneeni tällaista " vaivaa" .(Juu tiedän, ilmavaivathan tuntuvat kanssa kuplimalla mahassa, mutta se on erilaista. Kuplat silloin " isompia" eikä niitä näin rykelmässä tule, ja kaikenlisäksi ne tuntuvat ylempänä)Muilla alkuraskaudessa ollut samanlaista kuin mulla nyt?

Kommentit (1)

raskaudessa rv 9+ illalla nukkumaanmennessä samaa, kahtena iltana siis.Ekana iltana ajattelin, että ilmaahan siellä vaikka asia mietitytikin, mutta seuraavalla kerralla oli pakko myöntää että en ihan usko siihen, että olisi ilmaa.Mene ja tiedä. En tätä ääneen kellekään sanoisi. :) Sen jälkeen en ole tuntenut, mutta ilmaa on kyllä ollut ja kuplinut mutta ei ole sama tunne. Nyt 10+4

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat