Vierailija

Joku amk- koulutus kuitenkin ilmeisesti? Ja voiko hakea suoraan osastonhoitajan virkaa esim. olematta ensin kyseisessä paikassa sairaanhoitajana? Olen sairaanhoitaja mutta kiiinnostaisi nuo johtoportaan tehtävät enemmän. Yliopistossa voi lukea terveystieteiden maisteriksi mutta tollanen pikkupomon hommakin kelpais mitä vois käydä amk:ssa.

Kommentit (6)

useimmiten sairaaloiden osastonhoitajaksi. Valitettavasti joissain paikoissa edellytetään maisterin tutkintoa, jolloin on kyllä mielestäni ylikoulutettu osastonhoitajan tehtävään.Senkun haet vaan. Hakeahan aina voi, jos hakukriteerit täyttyy. Ja monesti otetaan talonulkopuolisia hakijoita virkoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

esimiehistä puolet on sairaanhoitajia ja puolet sosionomeja. Osalla on varmasti enemmänkin koulutusta, mutta ainakin nyt haetaan nimenomaan sosionomia esimieheksi..

Hyvä niin. On näitä sairaanhoitajasta omalle osastolle oh:ksi nousseita jouduttu kärsimään jo ihan tarpeeksi. Esimiestaitoja pitää löytyä!

ihan tavallinen sh, hyvä olis kuitenkin olla esimieskokemusta/koulutusta. Osastonhoitajilta vaaditaan yleensä vähintään ylempi AMK- tutkinto

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat