Vierailija

Minulle on siis tarjottu äitiyslomansijaisuutta, mutta en välttämättä tahtoisi tuolla paikassa niin kauan olla jos mielenkiintoisempaa työtä on jossain vaiheessa tarjolla. Minkäänlaista sopimusta ei siis ole vielä tehty, ensi viikolla olisi tarkoitus tehdä.

Onko irtisanomisaika normaalit 14vrk vai olenko sidottu olemaan tuon koko äitiyslomansijaisuuden tuossa paikassa?

Voiko määräaikaiseen työsopimukseen laatia kohdan irtisanomisajan pituudesta?t. Ekaa kertaa ihan oikeeseen työhön menossa=)

Kommentit (4)

muuten olet sopimuksen loppuun. Jos lähdet kesken sopimuksen niin voit joutua korvaamaan työnantajalle jos tämä kärsii lähdöstäsi vahinkoa. Homma toimii myös toisinpäin eli jos työnantaja lemppaa sinut pihalle niin hän korvaa jos ei ole irtisanomisajasta sovittu.

Määräaikaiseen paikkaan tehdään yleensä sopimus, jonka mukaan kumpikaan osapuoli ei voi purkaa sopimusta määräajan kuluessa.On myös mahdollista tehdä sopimus, jonka perusteella tehtävässä noudatetaan normaalia irtisanomis- ja sanoutumisaikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosin jatkoivat, että vaikka periaatteessa ei voikaan, työnantaja kyllä päästää minut irti, jos haluan koulutustani vastaavaa työtä.Periaatteessa ei siis voi irtisanoutua (eikä voida irtisanoa).

niin koeaika voi olla max. puolet työsuhteen kestosta, mutta ei yli 6kk. Joten olisin voinut tuon koeajan 1,5kk aikana sanoa itseni irti ilman mitään irtisanomisaikaa.En tiedä onko kaikkialla näin, mutta ainakin kunnalla opetustoimessa

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat