Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kiellettyjen ruokien listalla on käsittääkseni varmuuden vuoksi yrtit, kun vaikutusta ei tunneta. Onko kellään parempaa tietoa voiko käyttää? Meillä menee teenä lähinnä karjalanminttu, väriminttua ja yrtti-iisoa ja ruuassa liperiä. Voinko edelleen syödä/juoda näitä?

Kommentit (5)

Jostain syystä linkki muuttuu kun liitän sen tähän keskusteluun, eli myös äskeinen linkki on muuntunut. Eli äskeisessä linkissä lukee l iite, eli siinä on tyhjä välilyönti yhdessä kohdassa. Sama virhe on ensimmäisessä linkissä kohdassa t uote... eli jos turhan välin korjaa niin linkki toimii :)Sori, kun tämä tekniikka ei aina meikäläisellä toimi!!OonaLiinu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Edellinen osoitelinkki on tosiaan viallinen tuonne Frantsilan " onnellinen odotus" sivulle, on vissiin osoite jotenkin muuttunut - itse pääsen sinne tällä hetkellä seuraavalla osoitteella:http://www.frantsilankehakukka.fi/shop/liite/ja sieltä avautuu liitelista, josta valitsin tuote34.doc kohdan ja se avasi tämän word dokumentin.Toivottavasti pääset näillä tiedoilla lukemaan ohjeet yrteistä!!!OonaLiinu

ainkaan suuria määriä. Itse en viitsinyt juoda minttuteetä koko raskauden aikana, koska en jaksanut ajatella, mikä määrä on ok ja mikä liikaa.

Muista kysymistäsi yrteistä en tiedä.Sain loistavaa infoa sähköpostiini Frantsilan yrttitilan Virpi Raipala-Cormieriltä. Soitin hänelle ja hän tosiaan lähetti luonnonmukaista infoa (mm. just näitä yrttisuosituksia) odotusajan suosituksista. Se oli joku valmis kirjoittamansa nivaska mitä syödä/juoda, mitä välttää, mitkä hoidot ja rohdot voivat eri tavoilla helpottaa raskausaikaa. Eli suosittelen todellakin ottamaan yhteyttä Frantsilan yrttitilalle.Kaupungin neuvoloissahan järjestään kielletään yrtit, koska ei haluta ottaa vastuuta jos jollekulle jotakin tapahtuu. Mutta esim. vadelmanlehtiteetä olisi hyvä nauttia koko raskauden ajan, lisäten määrää loppuraskautta kohden. Vadelmanlehti vahvistaa ja rentouttaa kohdun lihaksia, ja pitäisi näin helpottaa synnytystä ja vauvan kohdussa kantamista.Yrteistä voi olla apua, pitää vain tietää tarkasti mitä käyttää.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat