Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei!Ostimme kapeajalkaiselle pojallemme (3v) Ecco-talvikengät (Ice Breaker), mutta jäi mietityttämään, muuttuvatkohan ne pakkasella liukkaiksi. Pohja oli sen sorttinen, kova ja muovinen.

Onkohan kellään kokemuksia viime talvien Ecco-malleista. Ovatko liukkaat?

En haluaisi, että pojan viimeisetkin liikuntahalut katoavat talviliukkaiden myötä =(

Kengät voi vielä palauttaa.

Entä muita kapeajalkaiselle hotelolle jalalle sopivia talvikenkiä???

Kaikilla suomalaisilla valmistajilla tuntuu olevan hyvin leveä lesti.

Kommentit (8)

.. mutta isäni osti itselleen pari vuotta sitten eccon talvikengät, ja ne TODELLA olivat liukkaat normaaleissa, suomalaisissa talvikeleissä. En sitten tiedä, käytetäänkö lastenkenkien pohjissa jotain muunlaista materiaalia / tekniikkaa.

Meilläkin oli viime talvena käytössä Eccon goret ja olivat todellakin liukkaat. Ainakin kävelykengistä olemme löytänee sopivat kengät Richter-merkkisistä. Ovat mielestäni hyvät ainakin meidän sirojalkaiselle neidille, joka hyötyy vielä myös nilkan tuesta. Ajattelin itse katsoa, jos Richter-merkkisiä talvikenkiä tulisi markkinoille. Merkki löytyy ainakin K-kengän valikoimista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viimeksi kun kysyin asiasta talvella, kaupassa sanoivat pohjamateriaalin parantuneen. Käteen pohja tuntui kuitenkin samanlaiselta kuin ennenkin, eli talvikeleillä tasaisellakin maalla liukastelee.Meillä on pojalla ollut kahtena talvena Eccot. Muuten ovat loistavat kengät, mutta ovat kyllä melko liukkaat. Tänä talvena olenkin suunnitellut ostavani pojalle Superfitin goret, jospa niissä olisi vähän pitävämpi pohja. Superfit sopii hyvin kapeaan jalkaan.

Kiitos, ihanat ihmiset,vastauksista!

Kegät lähtevät takaisin kauppaan. Miehelläni on Eccon kengät, joista sanottiin kaupassa, että " ei näiden pitäis olla liukkaat" . Hänoli tuon tuosta nurin ja miehellä on erittäin hyvä tasapainoaisti!

Poikamme on sitävastoin tullut minuun eli kömpelö. En haluaisi, että hän kaatuilee koko talven, kun heppua on muutenkin hankala houkutella liikkumaan jäällä ja lumessa.

Yritän etsiä Superfit-kengät,toivottavasti eivät ole superkalliit myös, huoks..Mutta kiitos vielä kerran avusta!

Ostin kaksi vuotta sitten 3v. tyttärelleni Eccon punaiset talvikengät. Minustakin hinta oli sopiva 65¿ ja ostin ne. Nyt kenkiä käytettiin koko viime talvi ja tyttö alkoi valittaa kun aina jäällä kaatuaa eikä pääse mäkeä talvella pulkan kanssa ylös. Älysin siis tarkistaa kenkien pohjat, no liukkaathan ne olivat. Kuitin olin tietenkin hävittänyt johonkin ja nyt kengät makaavat kaapin perällä käyttämättömänä.. enää en Eccon kenkiä osta!Olen harkinnut ostaa myös tytöille Superfitin goretexit jos ne olisivat paremmat, hinta Kajaanin Anttilassa oli 77¿.

Juuri viime viikolla ostin tytölle Sokoksen kanta-asiakaslennuksesta Eccon talvikengät. Aiemmin ollaan käytetty Vikingiä ja Superfitiä. Eccot tuntuivat kapeaan jalkaan hyvältä, hintakin oli kohtalainen (62 e) ja ulkonäkö miellytti, joten ostin ne. En vaan huomannut ollenkaan tarkistaa pohjia. Nyt kävin tämän ketjun innoittamana tarkistamassa ne ja TODELLA liukkaalta vaikuttavat! Nyt lähden kyllä kiireesti etsimään kuittia ja palautan ne. Pulkkamäessäkin on tosi karua, jos ei pääse rinnettä ylös. Se kun on monesti vaikeaa kunnon pohjillakin.Superfitiä minäkin ehdottomasti suosittelisin kapeajalkaiselle - meillä on lähes tulkoon kaikki kengät olleet siltä merkiltä ja istuvat kuin " sukka" molempien lasten jalkoihin.http://www.superfit.at/?lang=ent. Jogu

Meillä oli stockalta ostetut eccon talvikengät 1 vuotialla pojalla viime vuonna, eivätkä ne mielestäni liukkaat olleet ollenkaan, päinvastoinPoiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat