Vierailija

Googlella löysin jotain ns. satunnaisia, mutta pidetäänkö missään vauvapalstalla tai muulla vakituisia huutispinoja, joissa voisi mainostaa sitten omia kamojansa huutonetissä?Meinaan kohta pistää käyttämättömät äitiysfarkkulappuhaalarit (olipas pitkä sana!) myyntiin ja olisi kiva vähän markkinoida niitä jossain. :)Kiitos tietäjille!

Kommentit (7)

Löysin kakspluspinon joskus toukokuulta, enkä viitsi pistää sinne uuttakaan pinoa, kun en hirveästi tunne Kaksplussaa ja heidän pinoutumissysteemejänsä.. :)

Kiitos kakkoselle iloisesta kommentistasi! Kyllä ne varmaankin menevät kaupaksi. :) En ole kuin muutamia kertoja tehnyt kauppaa huutonetissä ja siksi kyselen, että onko vakituisilla myyjillä jotain mainostuskampanjoita... muuten kuin av:lla! :D Ovat sen verta ihanat pökät, että en ihan kovin halvalla viitsisi luopua..ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joka päivä oma huutispinonsa. Kyllä mä olen ainakin huomannut, että menee paremmin kaupaksi kun mainostaa siellä. Huutiksessa ei kielletä mainontaa muualla, kielletään vaan ettei saa samaan aikaan myydä muualla eikä Huutiksen omilla keskustelupalstoilla saa mainostaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat