Vierailija

kopioitu IS:sta

Auton eritteet

täsmäävät dna:hanAikaisemmat epäilyt siitä, että Maddyn verta olisi löytynyt vanhempien vuokraamasta autosta, saivat tänään vahvistusta.Renault Scenic -merkkisen auton takakontin verhoiluista on löytynyt ruumiin nesteitä, jotka täsmäävät 80 prosentin todennäköisyydellä Maddyn dna:han.McCannit vuokrasivat auton 25 päivää Maddyn katoamisen jälkeen.

Sivut

Kommentit (62)

Vierailija:

Lainaus:


kylläpä numero 40 ottaa henkilökohtaisesti :) kannattaisi varmaan mennä nukumaan!en osaa selittää miksi vanhemmat tuntuvat minusta epäilyttäviltä. olen vain aina ollut äärettömän hyvä ihmistuntija ja tiedän ihmisistä usein todella paljon ensi näkemällä. Tämä on kai joku taito minkä osaan?! Jotenkin Maddyn vanhemmista huokuu epärehellisyys... hirveä julkisuudessa paistattelu vaikuttaa siltä kuin jotain todellista haluttaisiin haudata sen alle. Myös rahan keruu ihmisiltä on aika omistuista....avustusrahoja on jo käytetty rutkasti...mihin?
Juuri sinun kaltaiset " ihmistuntijat" ei tiedä ihmisistä mitään.Apua. Oksennan. Avn idiootit taas loistaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä se muuta voisi olla? Jonkun toisen ruumis? Onko Portugalissa tapana enemmänkin kuskailla ruumiita vuokra-autoilla? Jos ne on jotain löytäny, niin kai ne myös osaa sanoa onko se peräisin ruumiista vai ei. Luulis ettei se ole mahdotonta.

Kääntäen voisi sanoa, että viidesosa portugalin väestöstä on yhtä suurella todennäköisyydellä epältyjä. Yleensähän dna-rodennäköisyys on jotain " yhdellä 250 miljoonasta on samanlainen tunniste" .

Joista saattoi päätellä lapsen kuolleen tapaturmaisesti? Minä luulen että vanhemmat ovat yrittäneet peitellä omaa huolimattomuuttaan ja lasten huonoa hoitoa, hävittämällä ruumiin. Kertoohan sekin jo vanhemmista jotain, jos jättää noin pienet lapset yksin hotelli huoneeseen!

rantapyyhkeestä, pissavaipasta, kassinpohjasta.Sun- lehden sivuilla sun co uk on asiantuntijan haastattelu, jossa sanotaan että noihin tuloksiin pitää suhtautua varauksella - ja listataan usieta syitä.

Ei ne NIIN superjulkkiksia ole.Vierailija:

Lainaus:


Tuossa vaiheessa olivat jo useamman viikon olleet koko maailman tuntemia julkkiksia, joita kuvaajat jatkuvasti seurasivat.

Se, että vanhemmat haluavat löytää lapsensa? Vai sekö, että he " näyttävät" epäilyttäviltä.Jos ei ole mitään järkevää sanottavaa, niin kannattaisiko pitää turpansa tukossa.

että tietää vanhempien olevan pahoja. Kuka täysijärkinen jättää kolme pientä lasta hotellihuoneeseen keskenään?Taitaa tuota arvostelijaa nyt kismittää vain se, että samaistuu Maddyn vanhempiin..esim juuri tuossa asiassa?

Vierailija:

Lainaus:


Toisaalta ovat saattaneet olla shokissa. McCannien silmät on melko tyhjän näköiset, todella vaikeaa varmasti. Kunhan ei oikeus vie vielä kaksoset heiltä jos ovat todella aiheuttaneet Maddyn kuoleman.
Ehkä ruumis oli hänen hotellihuoneessaan, tuskin poliisit tsekkasi koko hotellin kaikkia huoneita? Tuollainen pikkulikka mahtuu putkikassiin, ja putkikassi lentää tuosta vaan auton takakonttiin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat