Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Heippa,kerrossänkyä edelleen metsästellään : ) Onkos kellään sellaista kerrossänkyä, joka ei olisi älyttömän korkea? Esimerkiksi Ikean sängyt hieman ahtaan tuntuisia poikien huoneeseen.Jossain nähtiin sellainen kerrossänky, joka muuten valkoinen, mutta laidoissa kiertää koivun väriset reunat. Mutta eipä tullut katottua kenen tuotantoa : ( Tosin sänky olikin ainakin 10 vuotta vanha, joten liekö edes tuotannossa...Mutta vinkkejä taas kaivataan !!!

Kommentit (8)

ja Roope-Riikan ostaisin meille, jos olisi varaa. Huutiksessakin minusta hinta nousee aivan liian korkealle.Onkos kellään kokemusta tuosta vankilan myymästä mallista. Näyttää kivalle, mutta aikas pitkä matka tuonne myymälääm...

ja löytyykö muilta vielä vinkkejä : )Olen jo seikkailut netissä aikas lailla näiden kerrossänkyjen takia, mutta kun ei osaa oikein päättää. Ja hintakin ratkaisee, sillä ei ole varaa laittaa tonnia sänkyyn : (

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

matala ja tukeva - korkeus 160max ja leveys 80cm, malli on jatkettava eli menee pieneen tilaan. Ei saa kaadettua kiipeillenkään. Saa tilattua suoraan kotiovelle netistä (hinta n.800-900e riippuen tarvikkeista, lisälaidoista, väristä jne). erinomainen!

Meillä se tosin ei ole juuri nyt käytössä, mutta on kuitenkin ollut, ja kyllä siellä aika vähän oli alasängyssä aikuiselle istumatilaa.. En siis muistaakseni mahtunut istumaan alhaalla suorassa, vaan piti olla selkä seinää vasten takakenossa, jos meinasi alasänkyyn mennä iltasatua lukemaan.Muuten tuo on kyllä oikein hyvä sänky, omamme on ollut jo (ainakin) kahdella perheellä ennen meitä ja on edelleen oikein hyväkuntoinen. Meillä vain ei voida sitä tällä hetkellä käyttää, kun esikoinen vielä vähän pelkää yläsänkyä (tai oikeastaan sieltä laskeutumista), eivätkä nuo 160 cm pitkät sängyt mahdu erillään pieneen lastenhuoneeseen. Käytössä siis toistaiseksi kaksi 130 cm pitkää jatkettavaa lastensänkyä, ja vähän myöhemmin kokeillaan taas kerrossänkyä.sportti1:

Lainaus:
Onkos kellään kokemusta tuosta vankilan myymästä mallista. Näyttää kivalle, mutta aikas pitkä matka tuonne myymälääm...
Meillä tämä sänky:

http://www.masku.com/tuotteet.html?rid=210Valitsin juuri siksi kun on niinkin matala kuin 140 cm ja 80 cm leveä. Useat sängyt olivat 90 cm leveitä ja sitä en halunnut. Minäkin näen hyvin yläsänkyyn vaikka pituutta on hieman alle 160 cm :)Värinä meillä valkea. Tukevan oloinen kotimainen sänky. Alepäivien aikana ostimme ja maksoimme muistaakseni 250 e.

Vankilanmyymälässä on sellainen matala kerrossänky, mäntyä, johon saa värillisiä turvalaitoja ja päätyä. Ei ole kovin kallis ja ilmeisesti ihan hyvä. Pituuksia on kolme 160,180 ja 200cm ja leveys sen 80cm. En ole ihan varma siitä istumisasiasta, sehän niissä matalissa yleensä on se ongelma, mutta muistaakseni vankilan mallissa se alasänkykin on aika matalalla, että joskohan siinä olisi sitä väliä sitten vähän enemmän. Netistä löytyy tiedot, kun googlettaa vankilanmyymälää ja luulisin, että jos soittaa ja kysyy tuota väliin jäävää korkeutta, osaisivat vastata.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat