Vierailija

Kuopuksella kengän koko syyskengissä nyt 27-28 ja kokeiltiin isoveljen viimetalvisia koon 30 Vikingin kenkiä. Eivät ole yhtään liian isot, mutta hurjalta tuntuu tuo kokohyppäys :/

Kommentit (11)

viime talvena tytöllä 27-numeroiset vikingit, vaikka tänä kesänä meni vielä hyvin muuten 26 kengät. Eikä viime talvena ollut silti toivoakaan saada sukkisten lisäksi paksumpaa sukkkaa mahtumaan. Vaihtelisiko koot malleittain

kengät kesällä. Onneksi ei tarvinnut villasukka mahtua, joten pärjätiin kuitenkin koko talvi. Harmittaa vaan, kun nyt ovat pienet, vaikka muuten lähes uuden veroiset. Vettä pitivät vaikka minkälaisessa lätäkössä olisi juossut. Se tuli testattua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Kavatin kenkiä meilläkin on ollut, mutta ne ovat meillä pakkaskenkinä, koska ovat niin lämpimät. Goret ovat juuri omiaan loskakeleille ja pikkupakkasille.

[/quote]
Näin voi ollakin. Mutta ainoiksi kengiksi vikingeistä ei ole. Ainakaan täällä Pohjois-Suomessa. Ovat tosi kylmät ehkä siksi kun ovat niin kapeat ja tiiviit. Ja vesi meni meillä läpi ja kuivuivat aika hitaasti.

Kuomat. Ne on myös paljon kapeammat kuin monet muut kengät. Otappa pohjallinen irti ja testaa sillä, paljon jää tyhjää. Huomaat siitä pohjallisestakin, kuinka kapea kenkä on.

Meillä pojalla 10kk jalka syyskengissä 20. Ostin Vikingin goretexkengät viime viikolla ja myyjä sanoi, että niitä oikea koko 23. Aika isoilta tuntuvat mielestäni, mutta myyjä sanoi, että koko oikea.

toiseksi Vikingit eivät ole kovin lämpimät. Monesti olleet lapsilla jalat ihan jäässä pienilläkin pakkasilla ja kosteus on tullut läpi. Eccoista ei kokemusta. Miksi pitää olla goret? Varmasti paremmin pitää vettä esim Kavatit ja ovat paljon lämpimämmät. Itse ajattelin ostaa lapsille Kavat kengät ja ehkä toisiksi kengiksi kuomat. Lapset tykkäävät kuomista, vaikka itse en uskalla niitä pitää ainona kenkinä. Niistä on ollut niin puhetta.

Vierailija:

Lainaus:


toiseksi Vikingit eivät ole kovin lämpimät. Monesti olleet lapsilla jalat ihan jäässä pienilläkin pakkasilla ja kosteus on tullut läpi. Eccoista ei kokemusta. Miksi pitää olla goret? Varmasti paremmin pitää vettä esim Kavatit ja ovat paljon lämpimämmät.
Kavatin kenkiä meilläkin on ollut, mutta ne ovat meillä pakkaskenkinä, koska ovat niin lämpimät. Goret ovat juuri omiaan loskakeleille ja pikkupakkasille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat