Vierailija

Lähdetulkoon kaikki lapsethan leikkivät jossain vaiheessa " lääkärileikkejä" , mutta meneekö mielestänne vielä sallittuihin rajoihin, kun 6- vuotiaan tytön aloitteesta 4-vuotiaan pojan kanssa leikkii alastonleikkejä, joista 4-vuotias kertoo jälkeenpäin mm. että " peiton alla oltiin alasti, pussailtiin, oli pussattu hänen peppua ja syöty pippeliä" .

Kommentit (17)

Sori nyt vaan mutta ei perhepetiläinen seksiä näe. Haluat vaan mollata perhepetiä. Perhepetiläisillä on vähän parempi mielikuvitus eli seksiä hararstetaan muualla kun sängyssä. Ja jos sängyssä niin niin sillon lapset siirretään siksi aikaa pois.Ei kai kukaan nyt oikeasti kuvittele että siellä perhepetissä tehdään kaikkea yhdessä. Sairas ajatus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Perhepetistä ei ole kysymys, vaan tytön sänky on ollut vanhempien huoneessa. Nyt kun isosisarus muutti pois kotoa, sai tämä 6-vuotiaskin oman huoneen. En minä vaan ymmärrä mistä muualta tämänikäinen olisi seksistä saanut tuon verran tietää, seksikanavat on salasanan takana telkkarissakin.

(paitsi jos ollaan vaikka äidin kanssa oikeatsi lääkärissä ja on joku sairaus). Muuten se on yksityisaluetta johon saa koskea mutta sillonkin omassa yksityisyydessään.Kasi

on tänä kesänä harrastanut " suuseksiä" ..;/ Yllyttivät toinen toistaan riisumaan housut ja pussasivat pippeliä ja pimppiä. Tytön äiti onkin nyt raivona meidän perheelle ja pojalle ja vaatii saada tietää että mistä pieni poika voi oppia tuollaisia juttuja;// Paraskin puhumaan, kun tiedän ja olen kuullut että tuo tyttö on ollut se ensisijainen ehdottelija noille tempauksille.Erilaisuus kropissa kiinnostaa kovasti molempia, ja saattaa puheessa tulla esiin missä tilanteessa vain.Tosin ovat jo oppineet, että vessa sanoja ja alapää puheita pidetään kiellettynä ja vältettävinä. (Ja siksi niihin kai käytetäänkin kovempaa ääntä ja kikatusta nykyisin vain kotona ollessa.)Pesuilla ei voi antaa molempien sisarusten olla yhtä aikaa, vaan pitää olla samassa huoneessa valvomassa, 6-v kun ei pese mitenkään " siveesti" , kun veli on paikalla. Koko ajan saa huomauttaa tarpeettomista asennoista ja puheesta. Eikä lapset usein pesuilla käykään samaan aikaan.Toisaalta vaatteet päällä peuhaamisen/painimisen sallimme, kunhan se selvästi on lasten painintaa eikä mitään enempää.Lapsilla on normaalia leikin ohessa " opetella" aikuisena tarvitsemiaan taitoja. Esimerkiksi susi lapsilla ei ole kehittynyt " taitoa" seksuaaliseen kanssa käymiseen, koska ei ole ollut mahdollisuutta leikkiä asioita pienenä. Aikuisten vaan on valvottava, ettei leikit mene sopivuuden rajan yli.En vaan muista itse leikkineeni pienenä mitään vastaavaa...

Pippeli ja pimppi on kiinnostavia ja niistä puhutaan ja niitä kokeillaan, on tehty jo mun tarha-aikana vaikka sillon kaikki nukku omissa huoneissaan, pornokanavia ei ollut, enkä usko että vanhemmilta mitään nähtiin.Kyllähän jo ihan pienet lapset vertailee elimiään ja niitä on kiva rämplätä, siis sellaset, jotka nyt ei todellakaan ole vielä mitään voineet edes nähdä, saatika muistaa.Ja vielä: ei kannata uskoa ihan kaikkea mitä lapsi kertoo. Vai onko tuota tapausta joku ollut todistamassa? Se voi myös olla ihan pelkkää puhetta.

Siis jos ihan ilman mitään seksuaalisuuttakin ajattelee niin onhan se esim tytöstä ihmeellistä että pojassa on tuollainen " ylimääräinen" ja varmaan objektiivisesti aika hauska osa, jota siis voisi venytellä ja tehdä vaikka mitä. Ja mitä pienempi lapsi sen vähnemmän hän tajuaa että osa eroaa korvasta tai nenästä jotenkin erityisellä tavalla. Siksi se on niin kiinnostava.Aikuisen opastuksella lapsi oppii mitä sitten voi tehdä ja mitä ei.

muistan ite kun kun olin tarhassa niin tosi usein oli sellasia juttuja että " jos mä saa koskee sun pippelii niin sä saat koskee mun pimppii" ja joskus jopa noita että jos saan maistaa niin sä saa maistaa.Ja tavallisia lapsia ovat, tavallisita perheistä.Siis olen ehdottomasti sitä mieltä, että noi jutut menee liian ptikälle ja se täytyy tehdä myös lapsella selväksi. Mutta sinänsä kauhean epänormaalia se varmaan ei ole.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat