Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Rupesin oikeen funtsaamaan.....



täytyy tunnustaa kahdelle yhteensä menee n. 1000 ¿ vuosi.



Laskettuna kengät. luistimet, monot, laskettelumonot, haalarit, vaatteet, pipot hanskat yms. päälle pantavat.



Aika hurja summa,

meillä kierrätetään kaveripiirissä kivasti, ostan kirpparilta, teen vaatteita ja harrastan laatua alesta ostamalla, mm. Adidas verkkapukua jne ( vähän yli 15 e), Reimatecit -40% ja talvireimatecit -60% sain. (Juuri MLL:n ipanakirppikseltä lauantaina haimme laskettelusetin kokoa 110 cm 3-4 v vanhat sukset, monot vanhemmat ja sauvat uudehkot myös yht. 30 ¿ ja niillä poikakin huitelee jahka oppii mutkamäen salat..... Sukset hyvässä kunnossa varmaan viimeinen Tecno malli ennen näitä nykyisiä tiimalaseja.....kuvituksesta päättelin en oo netis tutustunut)

Olen huomannut, että mielummin yksi merkkituote kuin 2-3 kulunutta nuhjuista " merkkituotetta" eli laatuun ja kotimaiseen sellaiseen satsaan en trendeihin, jotka valitettavan usein heikkolaatuista,ilmeisesti senkin takia, että sitä ostettas useammin uusia.

Nyt vaan jalaat on kovasssa kasvussa tytölle 6 v jo toiset lenkkarit tälle sesonkia...... ja muutkin kengät alkaa olla pienehköt.....kumpparit vielä ok, joten lenkkari/kumpparilinjalla mennään ehkäpä nilkkurit haen kun täs kenkäkaupas viimevuoden poistot -50% viime ja tän viikon on lasten kengät, olimme perjantaina ja sanoi että nyt puolesviikos tulisi jotain talvisempiakin/syksyisempiäkin vielä siihen aleen!!!!! odottelen!!!!

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat