Vierailija

kaverini sai tietää että pääsee muuttamaan uuteen asuntoon 1.10.07. soittivat vvo:lle jossa heillä nykyinen vuokrakämppä ja sieltä sanottiin että heidän tarvitsee maksaa vielä lokakuun vuokra???? siis täh? jos muutto on 1.10? ni mix helvetissä pitäas maksaa vielä lokakuu tyhjästä kämpästä? (heille sanottiin että siksi että eivät välttämättä saa kämppää nopeasti vuokrattua? eix sen pitäs olla ihan niiden oma ongelma???

Kommentit (7)

se lasketaan seuraavan täyden kuun alusta.

Eli jos olisivat irtisanoneet asunnon 31.8 joutuisivat maksamaan vain syyskuun vuokran, nyt irtisanomisaika alkaa 1.10.

Kannattaisi varmaan LUKEA se vuokrasopimus eikä vain allekirjoittaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli vuokralainen on vuokravastuussa (joutuu maksamaan vuokraa asunnosta) sekä sen kuukauden, jossa irtisanominen on tehty että vielä seuraavan kokonaisen kalenterikuukauden. Eli jos nyt syyskuussa sanoo asuntonsa irti, joutuu siitä maksamaan (ja toisaalta sitä saa myös käyttää) vielä lokakuunkin vuokran, käytti asuntoa tai ei.

uudesta kämpästä... on kyllä melkoista kiskontaa noilta vuokran antajilta... luulis et pk-seudulla ei olis kovin vaikee saada nopeasti vuokralaista...

Voivat tietysti yrittää itse hankkia kämppään uuden asukkaan joka muuttaisi 1.10 niin heidän ei tarvitsi maksaa sen kuun vuokraa? Kerran tein itse näin, kyse oli yks. vuokrakämpästä. Tietysti isännöitsijän/vuokranantajan suostumuksella.

useimmiten irtisanominen pitää tehdä kuukautta aiemmin. eli jos ei meinaa maksaa lokakuulta, niin olisi pitänyt irtisanoa 31.8 viimeistään. tai jotain.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat